-
...
dogrudur katılıyorum blink hiçbi zaman biz punk yapıyoruz demedi. daha dogrusu blinkin buddha ve cheshire cat albümlerine punk diyolardı. Dude Ranch ve Enema Of The State satınca bi anda özenti oldular. Adamcağızlar kötü müzik yapıp PUNK mı kalsalardı. Evet punk avril di mi? salak adamın biri ilk karısını bıçaklamış sonra kendini bu adam sayesinde punkı ölü kabul ediyosunuz. punk ölmedi ve camden,la,san diego gibi merkezlerde bu zaten kanıtlanmış durumda. Sid denen adam salağın biriydi , punk falan degildi. Bası ters tutan ve 6 telli sanan bi adam zaten ölsün. Punk ölmedi öldüğünü sananlar ve sex pistolsın dünyadaki TEK ve SON punk grubu olduğunu sananlar Casualties ve Exploited dinlesinler. Punk ölmedi
Punks back and its ready to fuck yer world
-
...
Aha özentilik
http://www.purevolume.com/katlivacib
açın sitedeki playerdan punk ve ska dinleyin :)
-
...
zulu Blink punk yapmıyor. Blink özenti değil Blink dinleyip ben punk dinliyorum diyen yeni yetmeler özenti. Özenti lafını kim bulduysa ta tepesine edeyim ama iyi bulmuş adam :). Böyle durumlar için süper kullanışlı bir kelime. Punk popülerite ile örtüşemez, zıttır. Blink popülerdir. Hadi denklemi kur... Hadi bakalım...
-
...
Bence punk bitiyor ! Benim düşüncem yani sizin düşüncenize saygım var.
Akorları 32/1 lik ritimde gitar kayışını dize kadar indirip vurunca akorlar bitti tükendi.(hepsi öyle demiyorum) :)
artık şarkılar aynı olmaya başladı... Aynı gidiyo gidiyo hop 1 saniyesi farklı bir gün o da olmamaya başlayacak ;)...
Hadi bakalım...
-
...
haklısın loogie. herşey aynı olmaya başladı. çünkü bir grubu herhangi bir müzik türü kategorisine ille de koyma hastalığı var. başka türlü şeyler denendiğinde grup kategorisinden çıkmış oluyor. ayıplanıyor vs.vs..bu herhangi bir metal grubu için de geçerli olabilir, punk'ı savunmak için yazmiyorum bunları.
bir de ben blink 182'yu punk yaptıkları için değil sevdiğim için dinliyorum. onlar ille de punk rock yapıyor diye birşey de söylemiyorum.
herneyse. siz ikna olun veya olmayın umrumda diyil. isterseniz blink e "punk rock yapmıyor" diyin.o da umrumda diyil. ben dinliyorum. ama bilip bilmeden özenti denmesi en sinirime dokunan oldu..bu kadar.
-
punk bence ozgurluk demek ..ınsanın ıcınde olması lazım .kafayı yesıle boyamakla punk olunmuyo ama gelde bunu onlara anlat..ole yanı senı aydınlatabıldıysem ne mutlu bana sopunkrock =)