Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

popcular dışarı

• metal_milita • 23 Haziran 2004 00:10 • #433495
    Ya arkadaşlar bu site baya hoşuma gitti ancak görüyorumki pop ve rap müzik aşıkları bu sitede de görüş bildirmye başlıyorlar rock ve metal kültüründen son derece uzak bu arkadaşlarımıza karşı bence hep birlikte popcular dışarı seslerini yükseltmemiz lazım çünkü bizim felsefemiz vede müzik kültürümüz onlarla paylaşılamıyacak derecede kaliteli buluyorum.
  • vesta • 23 Haziran 2004 00:32 • #433498
    Eyvllh niyet iyi ama ben senden az da olsa daha eskiyim dediğine göre ve dediğin adamlara cevap verildikçe daha çok saçmalayıp olayı 'gereksiz yere' küfüre ıvıra zıvıra çevirdiklerini gördüm çok kez o yüzden ben ses yükseltmek yerine onlara karşı ses çıkarmamayı tercih edelim derim.. Bence susarsak biraz oynarlar, gezerler dolaşırlar etrafta; sonra sıkılıp giderler...

Bi de bence tarzların kaliteleri hakkında yorum yapma çünkü zaten başta yazdığın kelimelerden anlaşılıtor benimsediğin felsefe, böyle yazıya dökersen olay 'benim felsefem, kültürüm seninkileri döver' durumuna geliyor..Hem paylaşım konusunda da isteyen istediini sorsun öğrensin -düzgün bir şekilde- bilenlerden belki daha mutlu olurlar bu kültürün içinde...

Benim düşüncelerim bunlar..Bence herkes yazsın bişeler buraya çünkü bazen bazı mesajlar saç baş yoldurtuyor harbi bir dur demek lazım bir şekilde...
  • uRBaNeSQue • 23 Haziran 2004 02:40 • #433507
    Ne demek popçular dişarı?!!!

Bu forumun adı neymiş bakayım?

Müzikmiş değil mi?

Aferin.

Peki bu sitenin "ilgilendiğiniz müzik türleri" kısmında her türlü müziğe yer varmış değil mi?

Eveeeet.

Nedir bu tür faşizmi ya? Bravo devam edin böyle.
  • munderworld • 23 Haziran 2004 11:53 • #433517
    pentagramın 97 konserinin baş solaganı değil mi bu????????Bence popçulardan önce hiphopçıları halledelim onlar daha zararlı popçular daha sonra hepsine kendilerini dıştan kamerayla çekip izletsek bence vazgeçerler zaten
  • divinemusic • 23 Haziran 2004 12:34 • #433520
    Sevgili uRBaNeSQue kardeşim sana bir soru; sen gönül rahatlığıyla pop bir müziktir diyebiliyor musun? Eğer diyorsan ben sana hiçbir şey demiyorum. Şu anda pop yüzünden salak salak adamlar pop yaparak para kazanıyorlar ve Türkiye deki rock piyasası uçurumun kenarında. Bunların farkında olmalısın, eğer farkında değilsen mağzerini alıp, zırhını giyip burada donkişot luk yapamazsın bize!...
  • uRBaNeSQue • 23 Haziran 2004 13:05 • #433522
    Ben sadece insanlar istediği şekilde istediği başlığı açmakta ve onun içinde istediği gibi konusmakta özgürdür diyorum. İlgilenmeyenin de umurunda olmamalı zaten.

O zaman açılsın Rock - Metal -Indie - Grunge vs. diye ayrı ayrı forumlar herkes baksın başının çaresine.

Bir şeyin ne kadar üzerine giderseniz o kadar ters teper.
  • divinemusic • 23 Haziran 2004 13:16 • #433523
    Ben de insanların istediği başlığı açtıklarında ve istedikleri gibi konuştuklarında tepki vermek konusunda özgürüm diyorum!

Senin yaptığın olay bir savunma değil bir prim tanıma oluyor.

Biz birşeyin üzerine gitmiyoruz bir şeyin üzerine toz kondurmuyoruz, o şey de Rock! Forever Rock...
  • ScarFace • 23 Haziran 2004 22:53 • #433540
    Bu site müzik sitesi doğrudur arkadaş.Özgürdür o da doğrudur.Amaaaaaa pop ne özgürlük simgesidir ne de müziktir.Sanırım yeterli bir cevap.
  • vesta • 23 Haziran 2004 22:54 • #433541
    Urbanesque, ben senden farklı birşey yazmadım ama sen hem aynı şeyleri yazıp hem karşı çıkmışsın..
    Bi' kere siteye düzenli uğrayan adamların oldukça fazlası hip-hop hastası insanlar değil sen de az çok anlamışsındır forumların geçmişine baktıysan kimse en iyi bboy (ya da her neyse) kim diye anket açmamış.O yüzden diğer müziklerin dinleyicilerinin burada barınması çok zor gibi -belki kötü birşey belki iyi bilmiyorum ama işin aslı bu-
    Zaten saçma sapan insanlar yüzünden saçma sapan tartışmalar çıkarken aynı ortamda bulunmak yeterince gereksiz....
    Kavga etmek dışında ben aradığımı bulurum diyen her türden dinleyici buyursun gelsin, ama çok zor aradığınızı bulmanız burda bence..
  • metal_milita • 23 Haziran 2004 23:02 • #433542
    Ben rock ve metalin yozlaştırılmya ve zayıflatılmaya calıştığı bu zamanda kendimi pek fazla tutamıyorum kültürsüz tarzların ir vüris gibi içimize girmesine katlanamıyorum ve agrasifliğimi engelliyemiyorum rock kültürünü kanıtlanmasına gerek yok ama öyle bi zamana gedikki artık seviyesiz tarzlarla karşılaştırılıyoruz ve bu beni cıldırtıyor bu klasiğe devam ediyorum POCULAR DIŞARI.............