-
;)
-
.
-
ben sizi anlamıyorum??ne bu ayrım??siz nesiniz ya??metalden,rocktan başka her şey size göre boktan...ohhooo!!işimiz var yani..garaj bir müzik sitesi değil mi??kaliteyi düşürmeyen herkes istediğini dinlesin.size ne??siz at gözlüğüyle bakıyosunuz resmen..ya da işinize öyle geliyor.hep diğer müziklerin kötü taraflarını görüyosunuz.tamam burda popun cılkı çıktı ama yine de kaliteli olanlar da mı yok??ya da rockta boktan olanlar da mı yok??yazık günah..başka bişey demiyorum
-
tombi doğrudur bence. rock felsefesini öğreticek bilgim ve haddim yok ama bazıları rockı abartıp diğer müziklere bok atmayı marifet sanıyolar çünkü onlar çok asi, çok haşin abiler ablalar.. saçmalık.. ben de dinliyorum rock ama bunun yanında kulağıma hoş gelen hiphop veya pop şarkıları da dinliyorum. kendi gibi olmayanı suçlamak faşistliktir.. dinlediğin müzik tarzından çok edindiğin "saygı duyma bilinci" önemlidir bence. milletin ne dinlediğini bırakıp kendi işinize bakmayı beceremedikçe ergenlikten çıkamayacaksınız..
-
Katılmıyorum. Burası belki rock müzik sevenlerin daha çok geldiği bir site olabilir. Ama sonuçta buranın adminleri ne demiş ; Garaj ; Müzik Birimi
Rock Müzik birimi deemeemişler. O yüzden herkese saygı duymak lazım.. Sonuçta pop müzik de kaliteli bir müzik tarzıdır. Fakat onu kirleten sanatçıların çok fazla olduğunu kabul etmek lazım.
-
NE OLURSAN OL ,YİNE GEL!!!
Çok saçma bir ifade olmuş...Beni tanıyanlar bilirler pop hakkında ne düşündüğümü fakat burası bir müzik sitesi...Çoğunluğun rock ve metal müzik fanlarından oluşması diğerlerinin gitmesini gerektirmiyor...
Bir metalsever olarak ,her ortamda diğer türlerin sevenlerini kovmaya çalışanların metal ve rock dinleyen kitle olduğunu görmek beni üzüyor açıkçası...
-
+1
-
çoğu yazılanı okudum, ve buraya bi şeyler yazılması gerektiğini düşündüm..
önce bi kavram karmaşasını çözelim... türkiye'de pop, fazlasıyla arabeskle; amerika'da ise rap'le karışmış durumda... bu durumda iyi pop yapanlara laf söylemeyelim.. her 'pop' olarak lanse edilen şarkı pop değildir..evet ben de metal'ciyim, ama herşeyden önce yolum saygıdan geçer..
her eline elektro alan rock yapıyo demek değildir, bi çok 'popçu' da elektro ve bas kullanır.. her bilg. tekniklerini kullanan da popçu veya rapçi veya clubber değildir.. rock'çılar da sürekli gerçek enstrüman kullanmaz.. bu durumda; neye göre ayırabilirsiniz ki müzik türlerini??
hepsinden ayrı olarak, bi çok pop şarkısının içi boş. 'seni sevdim, çok özledim' laflarıyla da şarkı yapılmaz!!! yoksa her önüne gelen sanatçı-ki türkiye'de öyle deniyo zaten-olurdu. sanatçı dediğinin biraz edebi ve felsefi birikimi olması gerekir söz yazabilmek için.. söz yazamayana zaten sanatçı denilemez bana kalırsa..insan içinde hissetmediği şarkıyı söyleyemez,en iyi hissedebileceği de kendi yazıp bestelediğidir. demek istediğim şarkı biraz kapalı olmalı, her dinlendiğinde farklı tatlar vermeli, içinde mecaz barındırmalı, her dinleyen farklı yorumlayabilmeli, ve aynı zamanda her dinleyen de anlayamamalı.. hangi tiki kesmeşeker'in sözlerini anlar?
özet olarak iyi popa saygı duymalı, kötü popa da istediğin lafı et düzelmez bu saatten sonra..