Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

popcular dışarı

• grungy • 24 Haziran 2004 23:33 • #433605
    herkes ne dinlerse dinlesin..

ben popculari severim. hiphapcilari da repcileri de kılabırlari da severim. gercekten:) cunku onlar bana kendimi farkli ve degerli hissettiryor. vallaa..
    hem herkes ayni muzigi dinlese mutlaka cok sikici olurdu.
  • mortimer • 25 Haziran 2004 02:34 • #433619
    ohooo isterseniz müzik tarihinde şöyle güzel bir tura çıkalım en eski ve köklü müzik klasik müziktir klasik müzik nedir?batı avrupanın halk müziğidir.20.yüzyıl ve modernizmin getirdiği egzotizm ve empresyonizm yani izlenimcilikten ortaya çıkan jazz müziği sadece müzikte deil sanatın diğer dallarında da bir çağ olarak sesini duyurmuştur. bundan sonra yeni klasikcili-ilkelcilik-folklorizm-gelecekçilikten sonra amerikan müziğine doğru geçiş yapılmıştır bütün müzik türleri yani pop rock metal hip hop vs. sonradan çıkmıştır hepsi adı üstünde bi türdür hiçbiri diğerinden üstün değldir popcular dışarıymış rockcılar içeriymiş punkçılar ortada kalsın ne saçmalık ne dediğinizin farkında bile değilsiniz müzik hakkında konuşuyorsanız tek bir türe kitlenip kalmayın bir bütün olarak ele alın neden çıktıklarını düşünün diğerlerinden ne farkı olduğunu düşünün ayrım yapmayın çünkü bunlar saçmalıktan öteye giden şeyler değil sadece rock dinleyip nolcak?beni diğerlerinden üstün mü kılcak?hahyt kim demiş?kendinizi geliştirmek yerine onlar içeri bunlar dışarı yazıyorsunuz çok komik oldu olacak ROCK IN, POP OUT yazında tam olsun!
  • chazy_chazzz • 25 Haziran 2004 10:57 • #433630

yaa arkadaşlar bence gereksiz bi konuda tartışmaktasınız.. yani sonuçta popta bi müzik hemde öyle böyle değil yani bayağı bi tarihi bi geçmişi var.. köklü bir müzik haa güzel mi o tartışılır(ki bence değil) ama beğenenlerede saygı duyarım oda onun zevki sonuçta..yaa ben türkiyede olsun avrupada olsun adam gibi pop yapan çok az kişi biliyorum..türklerdede bi kylie britney öözentisi oralarını buralarını açıp arada bir iki kelime bişeyler söylüyorlar..ama genede bence popçular dışarı diye bi forum oluşturulması pek doğru değil.çünkü bu site sadece rock çılara veya metalcilere yönelik değil(geneli bizden olsaDA...) ben şahsen pop müziği hiiç sevmem nefret ederim seviyesinde hatta ama genede saygı denen bir şey var.. eğer ben bir popçuya saygı duymaz aşağılarsam onada bana hakaret edip beni aşağılama hakkını vermiş olurum...saygı duymalıyız diyor konuyu kapatıyorum........
  • divinemusic • 26 Haziran 2004 13:52 • #433722

katılıyorum kardeşim :)
  • Strahd • 26 Haziran 2004 14:32 • #433724
    metal_militia'ya aynen katılıyorum.Her ne kadar ayrımcılığa giriyorsa da bu konuda ayırım yapmaya değer
  • divinemusic • 26 Haziran 2004 14:49 • #433728
    Arkadaşlar size müzik dersimi vereceğim ya! Bir türkçe pop şarkısını alın dinleyin. Şarkıdaki geçişlere bakın, tempoya bakın, şarkıyı söyleyenin sesine bakın, ıntroya bakın, köprüye bakın, bakın da bakın yani. Müzik yönünden ne kadar fakir olduğunu anlarsınız. Ama bir de türkçe olmasına rağmen bir rock şarkısını alın aynı noktalara bakın. Anladınız mı beni? Bu emek midir? Bu müzik midir? Elbette Türkiye de pop müziğini güzel yapan insanlar olabilir bi şey diyemem dinlemediğim için ama müzik yönünden çok fakir bir tarz. Ben popa şişirme müzik diyorum, direk karşılığı bu olması lazım. Haa bi de hızlarını alamayan sanatçılar da var mesela Özlem Tekin, rock mıdır pop mudur belli değil şarkıları. Ondan sonra da ben sinirleniyorum kimse kusura bakmasın lütfen. Ben yaşadığım yerin, yediğim yemeğin, içtiğim içkinin, dinlediğim müziğin güzel olmasını, katıksız en naturel halde olmasını isterim. Yoksa ne hayat neye yarar ki... Değerlerimizi, dinlediğimiz müziği koruyalım arkadaşlar.

Her emeğe saygım var, yeterki emek harcansın zaman değil... divinemusic
  • ScarFace • 26 Haziran 2004 19:19 • #433751
    long live divinemusic.:)
  • pretty • 26 Haziran 2004 19:29 • #433753
    oooooofffff!!!ne kadar dar beyinliler var aranızda.hem özgürlükten bahsedersiniz hem de pop dinleyenleri kovarsınız.o da onun özgürlüğüdür halbuki...bu siyah giyen herkesi satanist sanmak gibi bir şey....sanane hem...
  • witchking • 26 Haziran 2004 20:13 • #433761
    arkdaşlar bende pop ismindeki şeytandan nefret ediyorum!tamam pop dinleyen buraya girsin ok baksın ama şu ilanlara hastayım "pop grubu kurucaz baterist arıyoruz"ya da repertuar da "britney-toxic" yazınca kopuyorum.Pop bence zaman kaybı hiçbir anlamı olmayan bir şey.Şey çünkü müzik türü değil!Ayrıca böyle dumanda kafa sallayanlara devamlı pop dinleyenlerinde sadece yüzeysel düşündüklerine inanıyorum.
  • metal_milita • 28 Haziran 2004 23:47 • #433867
    divenmusic seni seviyorum adamım