-
ya ne zırvalıosunuz popçular dışarı rockçılar içeri müzik kaliteli olduğu sürece saygılı olmalıyız ve ne olursa olsun çok kaliteli pop parçalar da var rap parçalar da.. üstelik bunları seven insanlar var sonuçta hiç bişeye olmasa onlara saygılı olmanız lazım.. ayıp yaw
-
Arkadaşım, elli kere hatta dalya yapıp yüz kere yazdım buraya. Herkesin emeğine, düşüncelerine saygımız var. Ama pop müziğine o kadar prim tanındı ve piyasada o kadar çok çarpıtıldı yamultuldu ki bu bizim saygı duyduğumuz ROCK müziğine saygısızlık yapılıp, soft rock adı altında Rock/Pop şekline dönüştü. Bazılarımız farkında değiller hala herkes istediğini dinler diyorlar. Dinleyemez arkadaşlar! Ben dinletmem, burada pop un da konusunu açtırmam. Ne biçim rock seversiniz siz ya? Farkında değilsiniz müziğimizi bozuyorlar siz hala saygı diyorsunuz emek diyorsunuz?! Ne emeği ne saygısı! Asıl saygısızlığı bizim müziğimize pop u karıştırmaya çalışanlar yapmıştır. Bizden önceki nesil farkedemedi, önlem alamadı. Eğer biz de bir şeyler yapamazsak, tepkimizi koyamazsak çocuklarımıza, torunlarımıza pop müziğini emanet edeceğiz. Uyumayın arkadaşlar, uyandığınızda vakit çok geç olabilir!
F O R E V E R R O C K
-
boşuna konuşuyozzz
ya arkadaşlar müzik kliteliyse laf etmeyelim ...tamam pop müziğin %99 salak!!!ama %1 lik oranını unutmayalım!! mesala bir dido!! ben şunu da söylüyeyim pop müzik dinlemiyorum ama karşımdakinin düşüncelerine de saygı duymasını bilirim!!! onlarda uğraşmışlar sonuçta!!! düşünün biri gelip metalciler dışarı diye bir forum açsa hoşumuza gider mi?.... tabiki gitmez bence fazla uzatmayalım!!
-
herkes ne dinlerse dinlesin..
Türkiye de yaşayan insanların %80 i koyun. Sizi de o %80 in içine koyuyorum. Saygılarımla...
-
abi insan ayırmak güzell diil evet haklısın ama....ya insaflıca baksana bi...şahsen oturup çeksene elini kıracanmı belimi dinliyen bi zihniyet karşımda duruosa...ayrı tutulmayı tercih edenlerdenim ben.......yani şahsen petek dinçöz dinleyen biriyle led zeppelin dinliyen birinide ayırırım....gerçi onlar bence zaten ayrıdır...
-
Dinlenilen müzik yönünden değil,olaylara tepki vermediğinizden dolayı %80 in içerisindesiniz. Anlamayan varsa tekrar yazabilirim?!
-
of karacahil insanlar dolu bilip bilmeden beyni yıkıanmış tipler...sence bu kof kitle neye itiraz edebilirki..kendi fikirleri bile aslında kendi fikirleri değil......bu insanların beyni boşluk dolu
-
+1
zevkler ve renkler olayı diyelim oyle olsun fazla karıştırmaya gerek yok ortalığı insanlar pop da dinleyebilir.Nedir bu "biz rockçıyız aşmışız;onlar da popçu yani ezik..." tavrı?
-
nasıl takdir edersiniz ben anlamıyorum sizi ya.Allah aşkına hiç mi müzik ruhu yok sizde.Nasıl hala Pop a emek harcanıyo dersiniz?Emek nedir biliyormusunuz.Stüsyoya kapanıp 1-2 yılını bestelere,düzenlemelere ayırmaktır.Tarkanınız,sandalınız,serdarınız laylada,reynada gezip tozmaktan başka NE BOK YERLER HA!!!!.Bana emek deyip,saygı göster deyip delirtmeyin.Sözlerim kimsenin şahsına değildir.Ben ROCK dinlerim arkadaş.Varsa Rock un bir kusuru anlatın,yargılayın.Pop mu emek ister Rock mu.Alın şapkanızı önünüze düşünün.Tepkisizlik kadar kötü birşey de kayıtsızlıktır....
-
cidden emek harcayan pop şarkıcıları olduğu gibi nerdeyse emek harcamayan rock şarkıcıları olduğunu da hatırlatırım.