-
iyilik yapıyorum unutma!
sana bir sözüm var arkadaş!hemen üyeliğini sildir ve toz ol!Yurt dışına git bir yere git ! Ne yaptın sen ! Bu ne ! Bir daha gözüm görmesin seni! Git KITTIE dinle o kadar sert bayan arıyosan!
-
iyilik yapıyorum unutma!
Hey hey! Tartışma her zaman olur, herkes herkesle aynı düşüncelere sahip olacak diye bir şey yok. Eleştirebiliriz, tenkitlerde bulunabiliriz ama bu şekilde bir yazı yazamayız. Dikkatli olun,
-
Ben!
eahahaha
-
çüs dana! ne lan o ! x-tina? çok punk oldu vay
vay vay vay avrilde varmis uuu o zaman o punk rocktir
yeniden dogurdu ya punki
bu isimlerden adam cikmaz benim bu soruya cevabim
Brody Dalle-The Distillers olur
-
lillix_avril güleyrum haluna katula katula :-)))
Sen Rocker bayanmı istiyorsun...
Liv Kristine (Ex-Theater of Tragedy - Leavs' Eyes)
Videke Stene (Tristania)
J.Joplin
Zuhahah Kelly Osbourne yazmış yaw...
Kafama sıkıcam şimdi...
Ayşe Özgün yaz ne biliyim Fatma Girik yaz bunları yazma...
Sakın harbi rockerların arasında böyle konuşma ağızlarını bırakıp sana popolarıyla gülerler valla....
Rocker bayanmış şu yazdıklarına bak R&B fahişeleri lan bunlar...
-
tabi petek dinçöz ! ama beyoncede olabilir
-
hepinizi parçalarım valla! en punk lillix_avril :D
sevgili evladım geleceğin çok parlak sen seçilmiş kişisin sen yeni "MTV - özentilerin idolü" yıldızısın :D punk rocker'ım benim :D geleceğin avrili şimdiden bi imza ver aban sonra lazım olur belki :D:D
-
kaçırdım işine giden kim benmi?
-
asthenia.....
sende ondan farksızsın yani MTV dejenerasyonundan baya bi etkilenmişsin profilindeki gruplara baksana sen...
hepsi birbirinden alakasız ve hepsi MTV'nin son zamanlarda yetiştirdiği gençliği uyuşturma çabalı kişilikleri...
blink182, The Used, Funeral For A Friend, Yellowcard, Finch, Brandnew, Movielife, BoxCar Racer,TakingBackSunday , Fony, Thursday, MyChemicalRomance, Avenged Sevenfold, Lostprophets, Beloved, Eighteen Visions, Days In December, Further Seems Forever, The Holiday Plan, Matchbook Romance, Atticus, GoodCharlotte, Simple Plan....
bunlarla bi yere varamassın sen daha 15 indesin biraz daha olgunlaşman lazım....
bu gruplar sizin gibi 12-18 yaş grubuna satmak için çıkarıldı zaten :-)))
-
popçular dışarı
ama
o sarışın hatuna becermek ısterdım sonucunda dunyadaki en iyi
dişi rock vokalini
hatta dışarı çıkanlarla en iyi black metal, hard core, heavy metal
guruplarını kurardık iyi olmazmıydı