Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

En rockci bayan kim????

• asthenia • 2 Temmuz 2004 14:39 • #434099
    :D aynen al benden de o kadar :D
    aman boşver bu tipçikle mi uğraşıcaz metalci oldum delisi buldumcuk bişey işte neredeyse hepsi böyle bunların zaten
  • love_rock • 2 Temmuz 2004 15:05 • #434100
    ah ulan punk ne hallere düştü yaa...
  • venom • 2 Temmuz 2004 18:50 • #434113
    MTV İLE metallin ne ilgisi var mtv popçu yetiştirmiyormu :-;)
  • JackSparrow • 2 Temmuz 2004 22:11 • #434125
    Kuzenler bakın bakam buraya bi....

Zuhahahah....
    Lan siz benim kadar grup dinleyinde gelin ondan sonra konuşun kuzen kuzene burda adam çekiştiriyosunuz...
    Al işte dinlediği müzisyene kocası muamelesi yapan bi şahsiyet gelmiş beni eleştiriyo hahayt...
    Ben o grupların hepsi MTV'de çıkıyo demedim... Hepsi MTV dejenerasyonu gruplar dedim...
    bu kelimenin anlamını öğrenin sonra gelin karşıma...
    Emo dinliyomuş...
    Emo ne yazdığın grupların kaç tanesi emo...
    Emo-core ile nu-metal'i emo ile pop'u karıştıran bir şahsiyetten ne beklersin...

Ben sana metal dinleyen oldunmu dedim...
    Punk istiyosan aç 1980 yılların punk müziğini dinle ayağına converse geçirip klibinde 20 karı yalayıp yutana ben punkçı emocu demem...
    Yazık ikinizinde biraz büyümeye ihtiyacı var...

Olgun olmak metalle olmaz...
    ben metal dinliyorum grungy grunge dinliyo ktulu metal dinliyo jonis joplin emo dinliyo ama hepsi olgun şahsiyetlet çünkü eline bir cd alıpta gelip burda ben punk dinliyorum diye dolaşma sana burda bi kaç punk grubu sayarım ağzın açık kalır aklın durur kıçın tavana vurur sizin gibi insanlar yüzünden böyle gruplar zengin olup hayran kitlesi edinip başımıza çıktı....
  • the_distillers • 3 Temmuz 2004 20:12 • #434148

say bakalim da görelim! ne yazican?
  • the_distillers • 3 Temmuz 2004 20:33 • #434149

Devotchkas,Lunachicks,The Casualties,The Distillers,Rancid,The Exploited,L7,Fabulous Disaster,Nofx,H20,Transplants,US Bombs,UK Subs,Less Than Jake,Reel Big Fish,Tsunami Bomb,Misfits,The Donnas,Anti-Flag,AFI,Blink 182,Agnostic Front,Goldfinger,MxPx,Minor Threat,Ramones,Sex Pistols,Vandals,All,New Found Glory,The Used,The Front,Ace Troubleshooter,Senses Fail,Bleeding Through,Alkaline 3o,S.T.U.N.,Social Distortion,Dead Milkmen,Green Day,Real McKenzies,Babes In Toyland,Silverchair,Dope Stars ,Murderdolls,Stiff Little Fingers,Joe Strummer,Lars Frederiksen and The Bastard,Billy Idol,The Stranglers,Pennywise,Pulley,H20,Bombshell Rocks,Bouncing Souls,Ten Foot Pole,Dwarves,Straight Faced,Times The Pain,Refused,Voo Doo Glow Skulls,Zeke,Union 13,Osker,Millencolin,Kill Your Idols,Mighty Mighty Bosstones,Swingin Utters
    sevgilerimizle
  • the_distillers • 4 Temmuz 2004 13:23 • #434156

paylasmak punk olmak degildir eger tan1saydim hepsini memnuyetle verirdim
  • zulu • 4 Temmuz 2004 22:42 • #434162
    .

of nolmuş burası ya?!
    benim dinlediğim grup mtv ye daha az çıktı..seninki daha çok çıktı..senin dinlediğin gruplar berbat..punk diyilsin..bilmemne

tamam beyenmiyosanız dinlemeyin.ama dinlemiyosanız da lütfen gruplar hakkında eleştiriler yapmayın..kim ne olduğunu biliyor. her infosunu beyenmediğiniz adama laf atmaya, ona özenti demeye kimsenin hakkı yok.
  • metaligirl • 4 Temmuz 2004 23:48 • #434166
    ya ben bu konuyla ilgili bişey söylemicem foruma noolmuş bilmiyorum çünkü... bi tek şunu dicem yaş olayını niye katıyosunuz? ben de 16 yaşındayım ama avril mavril dinlemiyorum... hade eyvallah...
  • the_distillers • 5 Temmuz 2004 11:42 • #434171

68 grup yeterli olmad1ysa daha da yazabiliriz ayrica infonda yazan offspring depop-punk ve mtv grubu. new found glory,good charlotte,blink 182 ve green day özentiyse
    pod,nirvana,system of a down,linkin park ve limp bizkit ne oluyor anlamak istiyorum
    metal falan dinledigin yok senin 5 tane metal grubu yazm1s1n
    metal anlamsiz salak bir seydir . sözlerinde blood,death,violencedan baska bi sey yok metalin
    punk yasam bicimidir sözlerindeki seyleri anlamak için pop-punk,punk rock,street punk hepsini birden dinlemen gerekli
    punk sadece holiganl1k veya sex pistols ya da sid denen o bas calmayi bile bilmeyen salak adam degildir .
    good charlotte,blink 182,new found glory denen gruplardaki adamlar dinledikleri müzikleri gidip bi arastirmani tavsiye ederim çok üzülebilirsin ayrica adamlar christina ve avrili eziyolar biraz onu da düsün
    albümlerinin satmasi onlarin gerizekali olduklarini göstermez
    albümleri satmayanlar düsünsün
    algilamadin galiba gecen yil mtvnin trlinde olanlar gercekten çok ilginçti
    25 milyon albüm satan beyonce 3 milyon albüm bile satamayan good charlotte1 trlde geçemiyordu lütfen laf atmadan biraz arastir