-
ya kızın üzerine bu kadar gitmeyin ben yardım kampanyası başlatıyorum
elimizdeki eski metal albümleri sevgili kardeşimize gönderelim ben şahsen slipknot tan çok sevdiğim lowa 'yı gönderiyorum açık adresini ver
yardım edelim
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
:-}[))))
-
lilix_avril
listene bir de dişi gurup ekleyim
TATU
bunu unutmuşsun :-}[))))))
-
asthenia.....
Jack Sparrow musun nesin!! Kuzenime laf etme lan 15 yasinda olunca kötü bi sey mi yapmis oluyo kiz? Emoyu bende sevmem ama dinlemedigin gruplar hakkinda yorum yapmamani tavsiye ederim çünkü o gruplar metal kadar sesli,punk kadar da violent gruplar
Özellikle The Used,Lostprophets,Blink 182,Boxcar Racer ve Funeral For A Friende laf etme. Ayrica The Used veya Boxcar Racer1n hiçbir videosunun MtvDE gösterildgini de görmedim
tabi Thursday,Taking Back Sunday ve onun gibi igrenc emo-rock gruplarindan nefret ederim
digerleri ise emo-punktir laf yok
Good Charlotte,Simple PLan ve Blink 182ya gelince
Good Charlottei severim ve laf gecirtmem çünkü GC sayesinde 2000 yilinda The Distillersin albümünü aldim ve gerisi ordan geldi
Blink 182 zaten ayri bi grup! müthis adamlar
Simple Plan umrumda degildir
-
gülüncek bi sey mi var da ben anlamadim?
-
lütfen gülmeyin sert olalım :-(
-
JackSparrow..
"sende ondan farksızsın yani MTV dejenerasyonundan baya bi etkilenmişsin profilindeki gruplara baksana sen...
hepsi birbirinden alakasız ve hepsi MTV'nin son zamanlarda yetiştirdiği gençliği uyuşturma çabalı kişilikleri...
blink182, The Used, Funeral For A Friend, Yellowcard, Finch, Brandnew, Movielife, BoxCar Racer,TakingBackSunday , Fony, Thursday, MyChemicalRomance, Avenged Sevenfold, Lostprophets, Beloved, Eighteen Visions, Days In December, Further Seems Forever, The Holiday Plan, Matchbook Romance, Atticus, GoodCharlotte, Simple Plan....
bunlarla bi yere varamassın sen daha 15 indesin biraz daha olgunlaşman lazım....
bu gruplar sizin gibi 12-18 yaş grubuna satmak için çıkarıldı zaten :-)))"
illa metal dinleyen olgunlaşmış sayılıyorsa senin gibi olduğunu sanan bi bezelyebeyin olmaktansa olmamış bi portakal gibi emo dinlemeyi tercih ederim forumda üstünlüğünüz var diye her infosunu beğenmediğine saldıramazsın sen burda zevkleri değil fikirleri tartışıyoruz adı üstünde FORUM burası! bunu sana benim gibi olmamış 15 yaşında emocu bi MTVcinin(!) anlatması acı verici olsa gerek ayrıca dinlediğim grupların hepsinin (blink182, goodcharlotte, simple plan hariç) emo-punk emo ve emo-core olduğunu görürsün yani hepsi emo diyebiliriz alakasız hiçbişey göremiyorum ben nasıl bir hışım ve nefretle doluysan artık neredeyse birbiriyle aynı gruplara alakasız diyorsun eğer nasıl müzikleri olduğunu da bilmiyorsan neden konuşuyorsun ya da neden farklılar diyorsun alakasızlarmış tanrım aklımı koru çıldırıyorum... yani beni bile çıldırttın forumda olay çıkıyor diye 5 - 6 mesaj atıyorum o kadar sakin bir insan sayılabilirim ben! sen hastasın MTV gençligi diye diye gözünde o kadar büyütmüşsünki hastalık derecesinde gözün dönmüş "emo - MTV" "pop-punk - MTV" aynen eşleştirip saldırıya geçiyorsun ŞİZOFRENSİN SEN BE! SEN HANGİ EMO GRUBUNUN MTVDE ÇIKTIĞINI GÖRDÜN HEM ÇIKIYOR OLSA BİLE METAL GRUPLARI MTVDE ÇIKMADI DİYE BUNU KİNE DÖNÜŞTÜRMENİN NE ANLAMI VAR BANANE KARDEŞİM GİT KENDİNE AÇ METAL TV OTUR İZLE BANANE
-
kuzen çıldırttı bu adam beni JackSparrow mudur nedir anti-MTV budalası!
-
adam tam yaratik be kuzen! adam avenged sevenfoldu MTVde görmüs :)
-
aaa haber verseymiş de biz de gidip izleseymişiz be kuzen ama boşver nası olsa Avenged Sevenfold hiç durmadan MTVde hatta yeni FRESH'de neymiş biliyo musun? Brand New - The Shower Scene hani hiç durmadam MTVdeler ya emocular zaten
-
avenged sevenfolda laf etmek kocalarima laf etmek demektir püüüü