-
Kuzenler bakın bakam buraya bi....
anlamsız salak şey dersen polemik olur ama dinlemiyorum demen yeterli
-
jack gruncy zattrik başta olmak üzere birçoğunuza katılıyorum
yaaaa forumu açtığımdan beri gözlerimin pınarcıkları kurudu vallaha yaww kızım yazıktır acı azcık bize ne kadar boktan çıkma karı varsa tutumuşun hepsini alt alta yazmışsın yaaa.. bari tek tek yazda şoka sokma bizi.. christina ymış pöhh avrilmiş böğğkk... yıvvrenççlerr beah.. yaa canım senin yaşın kaç 12 filan mı??? mtv nin pohpohladığı ne kadar ors.. varsa hepsini yazmış gız yaww. canım bak benden sana tavsiye sakın ortalık yerde böyle konuşma vallaha kıçlarıyla gülerler sana(jaksparrowundA dediği gibi))bak burdaki ablalarına abilerine danış biraz bırak bu oorsp.. ları.. belki o zaman pop dinlemekten vazageçersin..
-
lilix avriciğim..... yazdıklarını okudumm...... sen gerçekten ciddi misin??? yani bizimle kafa bulmuyosun????? yafff ne deyim.... gülmeyin.... ciddi olalım arkadaşlar!!! ben sana dinleyebileceğin gerçekten rocker isimler vewrevim liv cristine,tarja tarja turunen,angela gossow.... sen bunları bi dnle sonra bu forumu aç bence... çünkü o verdiğin isimlerin hepsi popçu
-
kesinlikle rock diil ama kristina gibi ses yokkkk
-
tabikide bir numara avril
hilary duff ve christina rocksa nezide yazın barree
-
Arkadaşlar bu konu gerçekten baydı kapatıyorum. Lütfen tekrar cevap yazmayınız. Anlayışınız için teşekkür ederiz...
----------------------------------CLOSE------------------------------------------------------------
-
En rockçı bayan Joan Jett.
-
eskilerden: lita ford
yenilerden: shirley manson (garbage)
-
pislik herifler kesin sesinizi..
bu ne doldurmuşsunuz topici!
alemin en rocker dişisi kesinlikle SHİRLEY BASSEY..!!!
:D
-
bayandan rockçı olmaz.