-
valla bütün yapılan eleştiriler haklıdır arkadaşlar.çoğu zaman allah belasını versin dediğim bi kanal...
hatta tehlikeli çünkü insanları mongollaştırıyo.hele ki bizim ki gibi arada kalmış bi ülkede nasıl yaratıklar yarattığını herkes biliyodur (bakınız: converse giymekten utanma sendromu bile yaratmaktadır)
sorarım size olmasa daha mı iyidir?
biliyorum yaz yaz insan yorulur ama merak ettim...
-
bu da soru mu yaw.
tabii ki daha iidir. Baksana millet System Of A down, Avril Lavinge, yok ne biliim Duman falan gibi gruplarla Cradle Of Filth, Slayer, Opeth, Moonspell, Black Sabbath gibi grupları karşılaştırıyolar. :)))))) Millete metal diye Linkin Park, Limp Bizkit, Avril Lavinge dinletirlerse böyle olması doğal zaten.
Mongolluk yan etkisi gerçekten de var. Zaten o kanal ABD vatandaşlarının IQ seviyesine göre hazırlanmış tamamen ticari kaygıyla kurulmuş bir kanal. IQ ortalaması dünyanın 17 puan üzerinde olan bir ülkenin(Türkiye:117, Dünya ort.:100) vatandaşlarının böyle kanaları izlemesi bile bence kendini zayıflatmaktan başka birşey değil. Zaten Justin Timberlake, Jennifer Lopez, Puff Daddy, 50 Cent, Britney Spears gibi insanların reklamı için her tür programı yapan saçma sapan bir kanal ve bu isimlerden birisi sahneye çıktığında kendilerini parçalayan, çığlık çığlığa bağıran 14-18 yaş arası zavallı gençler...
ABD'li vatandaşlar bu şekilde bile olsa sosyal olmayı, bilgisayar başında (güya!!) çürümeye tercih ediyorlar. Bence mtv Avrupa Amerika ve ortadoğu, hatta bütün dünya gençliği için büyük bir dejenerasyonn aracı.
Bu tuzağa düşen gençlerin ise vay haline...
-
Ne güzel, bazı çirkinlikleri farketmek, protesto etmek, sesimizi duyurmak. Etkiye Tepki arkadaşlar. Devem edelim...
-
bizde kral tv neyse avrupadada mtv o işte ikisinde de bi yarar göremediğimiz için olmaması çok uygun düşer bence en azından belli noktada kalite hasar görmez
-
metal milita çok iyi konuşuyorsun sana sonuna kadar katılıyıyorum!!! ha kral ha mtv!!!!! ha petek dinçöz ha beyonce!!
-
hayir.
-
Her işte bi "hayir" vardır tabi :)
-
o zaman sonuna kadara haaaaayırrrrr diyelimde yahu mor ve ötesinin klibini islemek için 2 gün boyunca kasıp kral tv'yi izledim kara panter kara kara panter?ana ne bu baaa? gülmekten bi tuhaf oldum böyle ne biliim bunun tanımı bile yok o derece güldüm yani.... ya tamam iyi hoş kanal mallık öteside ben çok eğleniyorum izledikçe heriflerin sırf değişik olmak için girdikleri şekilleri kadın şarkıcı zırvalarının erkek fanları olsun diye nasıl kalça gösterisi yaptıklarını izlemek çok hoş oluyo ya bende bi bozukluk var sanırım niye sinir olmak yerine eğleniyorum anlamadım:))))
-
ya mtv kol kanat gerdiği grupları çıkartıp duruyo kanala..ama mtv2 fena sayılmaz hani:)sıkı gruplar veriyorlar bazen
-
olurmu.... kaliteli müziği kalitesizden ayırt etmememize yardımcı olduğu için MTV'ye hayranız... 50 cent, Avril, Agulera gibi şenpanzeleri hayatımıza sokmasaydı gerçek rock müzisyenlerine ve gerçek müzisyenlere nasıl bu kadar değer verirdik ki??