-
arkadaşlar bi kere şunu iyi anlamak lazım:sadece gerçek müzik metal ya da rock değil..evet bende popu bilmemneyi sevmiyorum ama diğer yapılan yenilikleri de(müzik adına)görmemezlikten gelemem
-
aman ne yenilik bende karşı değilim ama popta yenilik olmass ya bak bende dinledim boybandleri bazı parçaları dışında bütün parçalar aynı onlara göre yenilik "olm şu hani geçen albümdeki parça var ya hatırlamadın mı?du bak hani şu parça ya gfjfgıhjdgıjhdjd işte ona benziyo biraz ama çokda güzel bi parça buldum hadi onuda albümün içine koyalım :))" diye aynı parçayı 30 değişik versiyonla bize sunuyorlar hem bu sadece popta da değil bon jovi de öyle
-
mtv'nin kimseye bi zararı yok... gece 12'de mi ne alternative nation die bi programı var o izlenilebilir bişey... ama sadece o. mtv olması zorunlu bişey ve olmasa daha iyi olurdu diye bişey olamaz çünkü eğer bi müzik piyasası söz konusuysa böyle kanallar olmak zorunda. hiç dinlemek istemediğiniz insanlar bile olsalar onların en azından bi kaç şarkısını dinleyip beğenmediğine karar vermek gerektiğinden mtv bizlere bir çok olanak sağlıyo.. mtv bebeklerini sevmem bize sunduklarını da sevmem ama mtv izlerim çünkü ancak böyle neyi sevmediğime karar verebilirim.. britney'nin dinlenmemesi gerektiğini bize gösterdiği için aslında çok şey borçluyuz mtv'ye. ama tabii bir de mtv'nin ortağı bir kanal vardır VH1 izlemek gerekir..
-
ya valla salonumda bi tane tv duruyo o da sadece trt1 i çekiyo : )) ama asıl söyliyicem şey mtv kötü gibi görünsede sanatçılara çok büyük katkıda buluyor.eskiden çok daha farklıydı tabi.şimdi açın paso hip hop filan war ama.mtv müziği global yapan başarılı araçlardan birisi.bu başarısını gözardı etmemek gerekli.istiyen izlememekte özgür.
-
Trakya da bi muhacir vatandaşımıza Soruyolar:
''İyi günler beyfendi MTV izlermisiniz??''
Ahanda Yanıt:
''Tabi izlerim beyaa,em tivi izlerim emde radyo dinnerim'':)=
-
eyvallah Lucifer kardeş... Bu ateşli MTV yorumlarının arasına böyle güzel ve anlamlı bir espürü tarzı bişiy sokmuşsun. Kolay gelsin MTV'yi sevenlere de sevmeyenlere de....
-
MTV müzik kanalından çok show kanalı gibi duruyor.Tabi yayınladıkları programların çogu sanki aptallar için hazırlanmış.Ama MTV nin ortagı VH1 cok iyi bir kanal.24 saat kaliteli müzik yayını yapıyor.Populer isimleri yayınlamak gibi bir kaygıları yok sadece rock,pop,(Pop derken uyduruk isimler degil Abba gibi kaliteli isimler),blues agırlıklı yayın yapıyor ve bu alanlarda kaliteli isimleri yayınlıyorlar.Bir de pazartesi,salı,çarşamba saat 11de VH1 Rock diye bir program var ki tek kelimeyle mükemmel!
-
farkındaysanız rock programları da hep 11de 12de yayınlanıyo :))
-
Kesinlikle daha iyi olurdu.
Popüler hersey bayatlar sonunda zaten.
Ama en kötüsü bazı cahal insanların orda cıkan bikaç saçma sapan,umutsuz insanı örnek almaları bence...
Ama M tv için yapılacak tek şey İZLEMEMEK
ama belki Kral tv,bilmemle tv,zart zurt için çıplak protesto yapabiliriz ya da başka bişey ;)
aman herneyse hepsi aynı işte çünkü hepsi aptal kutusunun içinden cıkıyo fazla kurcalamaya gerek yok...
İzleyenlerde zehirlenmeye devam...
-
bizi vampir zannediyo bu yapımcılar! :P
Geçen gün bisikletle güneşin batışını izlemeye iniyim dedim Maltepe sahile.. Az kalsın buharlaşıyodum! :P