-
Yaa bu sitenin forumunda MTV propagandası nasıl yapılabiliyor ben çözemedim! MTV kötüdür. Başta iyiydi kabul ama pop denen arkaya iki duptıs üstüne 2 aşkım canım çiçeğim böceğim arkasından milyon dolarlar gelsin gibi bir mantığı 1950 - 1960 yıllarında avrupa ve amerika kıtalarında birine anlatsan yemin ediyorum linç ederlerdi yaa! Hangi matığa sığıyor bu?! Şahsen müzik dediğin şey ne kıro l tv de ne de em tivide duymadığım birşey. Kıro (L) tv konusu gelmişken "Ne var ki? Ben kara biberimi 15 dakikada yazdım benim için sorun değil" diyerek gönülleri fetheden adamı izlemekle EM tv izlemek arasında zerre fark görmüyorum! Göm tv de kıro tv gibi aynı kalitesizlik doğrultusunda israil silah sanayiini zengin etmekte (kablolu tvdeki göm tv). İzlediğiniz her video klip Filistinli bir bebeğin kundağına mermi olarak saplanmakta hatırlatırım!
-
Bu sorunun cevabı hakkında biraz daha düşünülmeli bence. Yani tamam kuşkusuz değişik olurdu ama... MTV olmasadı herkes rock, jazz, blues mu dinliycekti? Popülerite mutlaka başka bi şekilde beyinleri ele geçirirdi. Çünkü sevdikleri şeyleri abartma insanoğlunun bi özelliği. Hem bu müzik sektörü bi çok insanın karnını doyuruyo bi şekilde. Üstelik MTV olduğu sürece bizim müziğimiz özel olmaya devam edicek.
-
kısaca tüm MTV benzeri müzik programlarını yok edelim diosunuz. eh o da güzel :)))
-
yorumlar için teşşekkürler...
kendi fikrimi söyleyeyim, herhalde artık kimse buraya cevap yazmaz, son olsun.
bence olmasa daha iyi olmazdı.neden olması gerektiği konusunda yukarda yazılanlardan farklı bir şey diyemem.sadece olmasa daha kötü olurdu bence.
-
olmasaydı R & B , POP ; HIP HOP bu kadar önde olmazdı
VH1 da seyrettiğiniz kaliteli müzikler önde olacaktı
-
mtv akıllara zarar bir kanal...tarafımdan tavsiye edilmez!!!
-
I HATE MTV!!!
-
Mtv olmasa benim adımın kısaltılmışının anlamı olmazdı ve çoğu türk insanı yabancı kliplerden uzak olurdu sevdiği grupların konserlerini göremezdi röportajlarını izliyemezdi görüntü kalitesinin ne olduğunu bilmez ve jackass olayından çakmazdı yani Mtv iyidir
-
MTV iyi değildir, gereklidir.
ama jackass'e laf yok :)))
-
ya ustam çok iyi bi konu şu bizdede kral tipi knlları yayından kaldırmak lazım.birazda milletin mongolloğu ona bakarsan millet can atıyor.
ama metal dinleyen biri herzaman haberdar herzaman ulaşabilir.
yine ama millet artık bunlara özeniyor.
sokak conconlarla doldu.