-
mtv mongolların kanalı falan deniyo ama tamam siz alternetif seviyo olabilirsiniz ama yani beyonce dinleyenide avril dinleyenide küçümsemek yanlış bence yani ben kesinlikle mtvyide savunmuyorum yurtdışında başarılı olmak istiyosan mutlaka mtv ye çıkman lazım bi kere onu kabul ediyorum ama ne biliim işte bazen severek izlediim programlarda oluyo jackass dir punk'd dır vs... yani kısaca mtv için şunu diyebilirz ne seninle ne de sensiz :)
-
evet ya ben de özeniyorum böyle bi de rapçiler falan olunca işin içinde zaten direk komedi oluyo, adamlar her hareketiyle ayrı bir komediler. geçen gün arabanın arkasına küçücük bi tane skate park yapmışlar valla alakam olmasa da çok istedim hani bizim eve de bi tane yapsınlar, istemez mi insan..haksız mıyım ?
-
mtv olsun veyahut olmasın hiçbişi farketmez bence..o yoksa onun gibiler var sonucta..ama evet bazen geceleri hos seyler werebiliyoo..süperrockta..oda bazenn..
-
boku çıktı. müzik kanalı değil o!
-
evet!
-
zenciler çok gerzek
-
haklısın:)
-
mtv bence konuşulması gereksiz bi kanal Ktulu kardeşime katılıyorum o avrupalıların IQ 'suna göre hazırlanmış yapılmış bi kanal olması konusunda
sabahtan akşama aynı gereksiz klipler vb.. konular programlar millet zaten tv tarafından maymun edilmiş ve mongollaştrılmış 1de mtv vb kanallar ile dahada içinden çıkılmaz bi hale getiriyolar
ben izlemiyorum izlediğim zamanlar vardı ama ekiden onları kabul ediyorum ama artık izlemiyorum yaklaşık 1-2 senedir
o yüzden birz mongolluk var :)
-
mtv yi kaldırmak,dunyadaki carpık sistemin insanları oyalamak, dikkatleri baska yone cekmek(big brother is wathin you olayı)icin kurdugu duzeni yıkmak gibi bisey olur...mtv sadece bu duzenin bir parcası..mtv olmasa baska kanal olacak,o olmasa baskası!!değismez bu kural.......
-
mtv gerzekleri uyutan ve dünyayı bir amerikan köyüne çeviren kanaldır.