Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

neden Kurt Cobain hala unutulmuyo??????

• belwe • 19 Temmuz 2004 09:19 • #434766
    valla aradan 10 yıl geçti adam hala forumda tartışılıyo ,ençok dinlenenler arasında gösteriliyo ,ne bileyim efem tüm dünya dinliyo neden ama neden?

bence adamın adı güzel benim böyle adım olsun benimkide unutıulmasın ::)))
  • divinemusic • 19 Temmuz 2004 11:49 • #434769
    Kurt hayattayken, bazı insanlar Kurt'u taşladılar ve O ölünce attıkları taşları işleyerek Kurt'un heykelini diktiler.
  • PhoenixRising • 19 Temmuz 2004 15:15 • #434772
    birsey bilmiyorsan sus!
    kurt medyanin ilgisi yuzunden intahar etti sen medya maymunu diyorsun
    esprimi yapiyorsun yoksa sorunlumusun
  • Lucifer77 • 19 Temmuz 2004 16:19 • #434778
    fuckface ne dediinin farkındamısın?Kurt Cobain en iyi grunge müzik yapan,süper bir gitaristti.özellikle Smells Like Teen Spirit parcası ve Nevermind albümüyle de zirveye cıktı ki bu onu haketti.haketmediğini düşündüğü için de intahar edecek kadar masum ve mütevazi.kendine olmasada işine saygı duyuyordu ve biz böyle insaları her zaman taktir ederiz.unutulmamasının en büyük sebebi dünyaya onun gibisinin henüz gelmeyişi bence
  • tea party • 19 Temmuz 2004 16:43 • #434780
    hahaha mütevazi??yahu öyle bi hayatım olsa ben de intahar ederim..tamam süperdi iyiydi hoştu ama bu zirveyi haketmediği için intahar falan etmedi..
  • baranthalas • 19 Temmuz 2004 17:11 • #434781
    o zıbıdıyı niye hala savunuyorsunuz anlamıyorum..grunge grunge diyorsunuz ama mtv olmasaydı hiç biriniz kurt u tanımıyor olurdunuz..nirvana dan daha iyi grunge yapan gruplar var..
    sizin anlamamakta ısrar ettiğiniz konu kurt ü hala gündemde tutan ve yaşarkende zirveye çıkaran medya unsuru..hala üzerinden para kazanmaya çalışıyorlar ve her sene hakkında birşey yumurtluyorlar..
    Chuck Schuldiner hakkında ne biliyorsunuz ? hiç birşey..ama adam dünya müziğini değiştiren bir kaç insandan biridir..ama popüler değildir..ölümünün üzerinden 2 sene geçmesine rağmen sadece hayranları tanır (ki o kurt zıbıdısı gibi kendini öldürmedi)

Kurt ü ve doğal olarak nirvana nın hala gündemde olmasının sebebi medyadır..Artık kabul edin kurt ün abartılacak kadar mükemmel bir müzisyen olmadığını
  • Ktulu • 19 Temmuz 2004 17:21 • #434782
    yaaaniiiiii....

Helal!
  • JackSparrow • 19 Temmuz 2004 17:44 • #434783
    Bırkın beya Kurt unutulmaz tabii işte bi kaç kişi var hala Kurt'te Kurt bi pok yediği yok adamın bea... Medya maymunuydu tabii öldükten sonra bile hala öyle...
  • tom_deLonge • 19 Temmuz 2004 18:39 • #434784
    abi ölmüş adamın arkasından konuşmayalım:))

Bence kurt günümüzde yaşasaydı şimdiki popülaritesi olmazdı.. Kurt hakkında biraz bilgi öğrenmek lazımdı bence adamı hemen maymun yaptınız.. Kurt Cobain bence mükemmel bir müzisyendi ve onun gibisi bi daha zor gelir...
  • gitist • 19 Temmuz 2004 18:39 • #434785
    efsaneler ölmez, sadece şekil değiştirir..