-
kasıp kavururduuu
dönemden daha iyi müzik yapıyo dediniz, adam stardı, çok iyi gitaris di dediniz, diğer sanatçılarla kıyasladınız :
ben de şunu diyorum bu adam şimdi yaşasaydı ortalığı kasıp kavururdu ....
okadar
-
Aynı, Hep Aynı...
Aynı nakarat, hep aynı hep aynı....
-
Ktulu 'Ya
Ktulu anladığım kadarıyla sert müzikten hoşlanıyorsun Nirvana'nın bunları dinle bi:
Endless Nameless
Milk it
School
Tourette's
-
..
imajı sağlam..
-
baranthalas'a
sex pistols tan daha iyi punk yapanlarda var ama sex pistols olmasaydı punk diye bi müzikten haberleride yoktu...
abartılacak kadar bir müzisyen değil elbette zaten bu tip akım yaratanlar(dikkat tarz değil) sadece gelirler önümüze sererler ve modasının geçmesini beklerler.. Beatles tarz yarattı adamlar hala dinleniyor ve seviliyor..(sahsen ben seviyorum) kurt un hala tartışılmasının nedeni lirikleridir bence ama kesinlikle kurt garip bir adam ve onu kendisinden başka kimsenin anlıyabileceğini sanmıyorum...
-
..
bENİM gibi deli manyak hasta olanlar oldugu icin.Kafayı bozdugum için :)
-
''I hate myself and I wanna die'' yazmış saygıdeğer büyüümüz =))...onu kullanıyolar diye ona kızmamalıyız...kapitalist sistem herşeyi kullanır...bence harikaydı..aynı havayı solumayı isterdim
-
çünkü onun doğumu ve ölümü müzik dünyasında birşeyleri değiştirdi ve kaliteli sesini kimse unutamadı
p_L_a_C_e_B_o
-
yooo bence kurt cobainin sesi hiç de o kadar kaliteli diildi yani bi Metal_God'la kurt Cobaini bir tutamayıs...ama harbi çok tatlı adamdı şerefsiz yani o zamanlar hangi ünlü tv yayınına 3 günlük yıkanmamış saçlarıyla giderdi ki????işte bunu Kurt Cobain yaptı...ayrıca müzikal anlamdada çok bişe sayılmaz kendisi ama diyorum ya tavırları tatlıydı..
-
burdan bişey sorim yeri gelmişken ben bişey duydum kurt cobain e cok benzeyen hatta sesının aynı oldugu soylene bi çocuk bulun mu sankı kayıptı bunun üzerine uyelerın tekrar bir araya gelip calısıcakları soz konusuymus bu bana gore sallam ama 3 4 yerde duydum ? bı bılgısı olan farmı?