-
Chuck dünya üzerine gelmiş en iyi müzisyenlerden biridir, ve Chuck a verdiğim değer Kurt ile karşılaştırılamaz. Ama şunuda inkar edemeyiz, Kurt iyi müzisyen olmasada 3-5 akorla dünya yı sikinde salladı (bkz: Smells Like a Teenspirit. Bu yüzden daha uzun süre kimse onu unutmayacak, ve hakkında tartışmayı bırakmayacak
-
Gerçekten Cobain hayranı olmasam ve parçalarının bir çoğunu dinlemesemde,Cobain'in sesi gerçekten harikadır.
-
kurt cobain obur çıktı!
nası oluyo yaa.adam dirilmedi heralde.onca yıl nerdeydiki.sallamadır bunlar.medya yine yaptı yapacanı.aslında cesedini yaktıklarını söylüyolardı.açtırcak mezar da yok ki ortada.
-
olaylı bi şekilde öldüğü için.
-
Sex Pistols varken Nirvana ya da Kurt Cobain'de kimdir yaaa, bırakın 13-14 yaşından başlayıp 18-19 yaşına kadar kulağa hoş gelen bir müzik tarzı yazlızca.Sex Pistols daha kaliteliydi bana göre...Nirvana'yı öne getiren Kurt'dü, onunda hayatı getirdi; müziği değil..! Önce uyuşturucu ile ve sonra Courtney Love ile gelen evliliği. Medya'da işi bildi ve damgayı vurdu o yıl. Ardından gelen bir ölüm haberi fakat intihar diye süslendi çünkü böyle olması gerekiyordu, ortada delil yokken öldürüldü denilemezdi. Medya'ya fırsat vermek istemedi tüm ajanlar fakat olay daha aydınlanmadan duyuldu ve ardından Kurt Cobain fanatiklerinin ardı ardına gelen ölüm haberleri ile süslendi medya yayınları...Ama bir geçek vardı ki, bu sanki kimsenin umurunda değildi, oda; herşeyin cinayet olduğunun göstergesiydi. Yanlış elde tutulan cinayet aleti ve saksının toprağı ile yazmaya çalışılmış bir yazı, ölüm yerinin psikoloji uzmanları ile araştırılıp neden bir insanın ölüm için araba garajını seçmiş olabileceği? (bu hala mantıklı gelmiyor, intihar yeri için, en azından kendi çalışma odası olabilirdi diye düşünülüyor) ve en önemlisi karısı ile bitmeyen ardı ardına kavgalar... Ve FBI ajanlarınca soruşturmada ismi geçen Courtney Love'ın tuttuğu fakat bu işi rededen bir kiralık katil. Buyurun siz düşünün artık.
Ya birde allahaşkına yaa neden The Doors'dan Jim değilde Nirvana'dan Kurt yani..!
Oturup onun hakkında araştırma yapın. Kurt kim yaaa.......?
-
abi be kere o adamın sesi kimsede yok!
kurt'e laf yokk..!
-
nıe unutulsun abı adam? hastamısınız olum yaa? varmı o adam gıbı?
-
bu adamcağızı bir çeşit kuklaya çevirmeleri-ki bir ölü olduğu için durum daha da trajikleşiyor-oldukça sinirimi bozuyo.bugün onla ve ölümüyle ilgili 450. kitabı gördüm.hayret ve sinirle güldüm anca kitaba.ismi ve kitabın arkasındaki resim bana bi "pembe dizi"yi hatırlattı.yazık yani ne diyim.ölmüş kemikleri bile kalmamış(ya külleri?)bi adamdan hala para kazanıyosunuz.neyse bu arada o kitabı görürseniz almayın ama olduğunuz yerde okuyun diycem ama adını unuttum şimdi:aşk ve ihtiras mıydı,seattle ve gülleri mi?:)
-
Nirvana'yı 15 yaşındaki çocukların manita yapmak için dinlediği bi grup olarak göstermekten vaz geçin artık.Belki zamanında öyleymiştir ama tekrar söylüyorum:Nirvana şu an POPÜLER BİR GRUP DEĞİL!..
Bi de her Nirvana muhabbetinde Jim'miş Chuck'mış karıştırmayın .
Ne alakası var ya?Nirvana dinleyenlerin onlara bişey dediği yok ki.
-
Boşverin ya neyi konuşup duruyorsunuz ki...
Adam yakışıklı herifti sesi de fena değildi, grubu da sıradan bugün dünyadaki birçok grup gibi birşeydi ama insanları etkiledi intihar edince de moda oldu bir gün bu moda da biter.
Ayrıca insanlar 'garip' ölümleri önemserler onun da zirvede tutulduğu sırada bir şekilde ölmesi insanların dikkatini çekti medya da b.kunu çıkardı bu işin ve hala kurt cobain ölmedi genç kızların duvarlarında, tv kanallarında ve böyle gereksiz muhabbetler de yaşıyor.
Bence boşverin gitsin isteyen de dinlesin...