Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

neden Kurt Cobain hala unutulmuyo??????

• PhoenixRising • 19 Temmuz 2004 19:23 • #434788
    kurt cobain dha once yapilmamis seyleri yapti
    muzikte onemli olan seyin saniyede kac nota calmak degil neden iki notanin arka arkaya calindigini gosterdi. populer olmak icin degil muzigi sevdigi icin caldi ve populer oldu bu onun hatasi degil. zaten ilgiye dayanamayip intahar etti. yani ozet olarak zamaninin ilerisinde bir muzik yaptigi icin hala onun muzigi konusuluyor.
    medya diyorsunuz, en basta peki nirvana sadece seattle'da ufakbir grupken ve gittigi yerlerde izdaham yaparkendemi medya vardi.
    kurt simdi yasasaydi ne olurdu nerden bilelim? zaman farkli dunya farkli kurt simdi yasasaydi bambaska bir adam olurdu kimbilir belkide muzisyen bile olmazdi.
  • fibonacci • 19 Temmuz 2004 20:22 • #434789
    kurt cobain'in hala tartışılmasının sebebi, kendisi birşey olamamış, hiçbir yere erişememiş insanların, "cobain'i severim. sağlam adamdır" gibisinden laflar ederek sağa sola şekil yapmasıdır. eh, medya da bunu görünce haliyle "verelim gazı gitsin gittiği yere kadar" mantığı ile türlü efsaneler çıkarmıştır. durum bundan ibarettir. ne nirvana çok iyi müzik yapar, ne de kurt cobain büyük müzisyendir...
  • metaligirl • 19 Temmuz 2004 21:55 • #434794
    Ya Cobain hocam! uyanıp gel de yorumu sen yap ya....
  • karete • 19 Temmuz 2004 22:47 • #434798
    tatlı herif :) gerisi hikaye medya herifi
  • Ktulu • 19 Temmuz 2004 23:51 • #434800
    heeh yorum budur!

İyi tamam da smells like a ten spirit ve rape me'den başka nesi var yani ?

Ben öyle hiç bi gaz parçasını bilmiyorum.. Ya da "oha bu ne ya!" falan diyceem.

Ama bunu dedirttirmeyi başaran (hem de o müzik tarzıyla uzaktan yakından alakası olmayan insanlara bile) birçok grup ve müzisyen var..

Şekil 1A:

Iced Earth - The Phantom Opera Ghost - Horror Show albümünden.. (2001)
    Bu parçadaki klasik gitardan sonraki riff'i ilk defa duyan arkadaş nerdeyse aklını kaybediyodu!! :) şaka diil o gece Slayer, Cradle Of Filth, Death, Dark Tranquility falan yapmıştık, ki bunlardan sonra "bu nedir arkadaş ya ben hayatımda böyle riff duymadım!!" dedi..

Şekil 2:

Children Of Bodom - Hatebreder - Hatebreeder albümünden.. (1998 sanırım)

Parçanın başında kafanızı çakıltaşlarına vuruyomuş gibi oluyosunuz daha!! O kadarını söyliyim yeter!!

Şimdi Kurt kötüdür, alakasızdır olayla falan demiyorum, diyemem de, kendini ıspatlamış biridir ama îlah'lıkla falan yakından uzaktan alakası yoktur.. (bence diyim de kavga çıkmasın bari :))
  • Katl-iVacib • 20 Temmuz 2004 05:24 • #434812
    Forum yöneticisi, garaj bekçisi olsam yeminle kapatırım bu başlığı. Arkadaşım bahsettiğin kişi tozuyero kırro değil kosskoca KURT COBAIN! Ondan unutulmadı...
  • metaligirl • 20 Temmuz 2004 15:14 • #434828
    sönüp gitmektense yanıp kül olmak daha iyidir.

ya sesi bazen böyle kayıp kayıp inceliyo ya... çok tatlı bee....
  • shaq • 20 Temmuz 2004 15:27 • #434829

ya anlamıyorum adam size naaptı da bu kadar laf atıyosunuz? adamı sevmiyosunuz tamam ölmüş işte tadında bırakın bazısı sever bazısı sevmez. müziği de gayet güzel nesini beğenmiyosunuz anlayabilmiş değilim...
  • Lucifer77 • 20 Temmuz 2004 16:19 • #434833
    bok edersin..sen adamın intahar mektubunu oku önce sonra burda yaz..bilip bilmeden sallayan zihniyet burda da mevcut ne yazık ki..
  • Jim Morrison • 20 Temmuz 2004 16:33 • #434834

kurt cobaine gelene kadar aradan seneler geçmiş ve unutulmayan daha çok müzisyen var! kurt cobainin cesedi hala sıcaktır onların yanında.. hatta mıctıgı bok denize inmedi gibi bi deyimde kullanılabilir yani. mesela elvis var morrison var, hendrix var janis var.. bunlarıda düşünmek lazım tek tek o niye unutulmuyo bu niye unutulmuyo diye. ben kurt cobain i unutmuştum gerçi burda görünce hatırladım :)