-
eheu
Bizim arkadaslar yaymıs bunbu öldü diye ehehuu.Şimdi sey duyarsanız sakın sasırmayın.YALIN GAY MİŞ.......
-
eheu
3.5 oktav ne demek biliyor musunuz acaba? hiç 3 oktavlık genliği olan bir kişiyi dinlediniz mi?
-
eheu
valla ben bi bruce dickenson dinledim 66,6 oktavdı sesi
-
valla bende çok üzülürüm yaw arkadaşlar bişy dicem nie kutlayalm da bilmemne diosunzki sewen war sevmeyen war sevmiosan dinlemezsn kmse seni zorlamıyo noooolluuurr dinle die dinleme kardeşm ama bende çok sevmedigim halde konu ölüm oluca biraz ciddi olun yani çocukmuyuz..
-
sagol arkadas bi kisi benden yana oldu allah razı olsun dogru diosun sevmiyolarsa yorum yapmasınlar di mi
-
ne kadar canisiniz!!!!
tamam sevmeyin.... ama bir insanın ölmesini dilemek bukadar kolaymı!!(bush hariç)..... okadar kolay olsaydı ben senın ölmeni dileyebilirdim metalgirl....
-
saçmalamayı kesin artık
medusacığım vede rocknroll_baby kardeşim size katılıyorum sevmeyebilirsiniz ama ölmesini istemek çok saçma... gerçekten çok caniymişiniz... burda ben sen gibi bi adamdan bahsediyoruz hemde son albümü okadar iyi olmasada güzel müzik yapan hoş sesli bi adamdan... o kadar kolaysa bende sölimde içimnde kalmasın bence ölmesi gereken biri varsa sevgili metal_GİRL olmalıdır. zaten cinsiyetini bas bas bağırttıran birinden ne beklenir ki... ama genede ben sizin kadar canileşemiyorum.. benden uzak dursunda yaşayabilir yani...
-
ne kadar canisiniz!!!!
benim ölmemi dilemene kimse mani olamaz...dile..... böyle duyarlı bir insanın Bush'un ölmesini de dilememesi gerekiyor....ne de olsa onu sen yaratmadın dimi?
-
saçmalamayı kesin artık
önce laf at sonra benden uzak dursun de! allahım tipe gel ya.....
-
metaligirl bak buraaa
yaww seninle kavga edecek ya da tartışacak vaktim yok canım girlüm sadece yazdığın saçmalıklşara daha fazla dayanamadım.... bşi kere şu hocam hayatım canım muhabbetlerini kes bence... zaten fazlasıyla bozduğun sinirlerimiz daha da bozuluyor....yaa bi açıkla o zaman niye girl yani niye ben kızım diye bas bas bağırıyosun...şu saçma chat sitelerindeki crazy girl bad boy lardan ne farkın var???????????????