Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

kaan öldümü

• Katl-iVacib • 2 Ağustos 2004 14:12 • #435823
    Sen Dinle CANIIIIM, HAYATIM, AŞKIM, ve en acısı ROCKERIMMM!!!!!

Chazy yanlış anlama falan yok. Sadece Duman'ın bu forumda yeri yok. metalligirl de bu forumdaki çoğu kişiden fazla fikir sahibi rock ve türevleri hakkında. Akıl yaşta değil baştadır...
    Gelelim g3n'e. Dediğim gibi her elektro gitar çalan rock yapıyor olsa babam da rocker. Ya da her alt vuruş yapan ska yapsa Athena ska yapıyor. Biraz da sözlere bakın. Nerede Pink Floyd isyanı? 2 söz yazdım üstüne beste yaptım aha sana albüme sen rock diyorsan sana helal. İşi bilen konuşsun benimle. Ben doğduğumda doğduğum odada Queen çalıyordu. Hadi bakiim...
  • Katl-iVacib • 2 Ağustos 2004 14:19 • #435824

Ha ayrıca Chezy hakaret falan yok. Benim hakaret etmeme gerek yok. Zaten abuk sabuk konuşan adam yeterince ezik görünür. Bir de benim üstüne kötü söz söylememe gerek var mı?
    Ula başlamışken devam edeyim. Bıkmadınız mı "aşkım, canım, çiçeğim, böceğim, bağırsak kurdum" temasının dışına çıkamayan şarkılardan? Nedir bu kısırlık? Hadi gel buluşalım eski köprünün altındağağağ. Bu ne lan? demezler mi adama? Biraz farklı şeyler keşfedin. Amacım kimseyi kırmak değildir şuradakini buraya koymak değildir :). Sadece aynı forumun çocuklarıyız sen bana ben sana anlatmazsak işin iç yüzünü ne anladım kuru geyik muhabbetinden. O yüzden Dümen'e rock demeyelim diyeceksek atmosferik götingen rock falan diyelim. (Kısacası piyasa veya pop diyebiliriz.) Ha bu arada ben Dümen'e pop derken hakaret anlamında söylemiyorum. Büyük dinleyici kitlesi olan her grup/şarkıcı poptur (popülerdir). Bu tartışmanın uzamasına da gerek yok...
  • MeDuSa_62 • 2 Ağustos 2004 14:35 • #435825
    ne kadar canisiniz!!!!

zaten sizin dilemenizle adam ölecek.... yaf gidin yaf.... chazy arkandayım... oh ne iyi adamlar yapıyor satıyor.... siz onun gibi olamadınız diye kıskanmayı.... doğruyu söylemek gerekirse ben de kıskanıyorum çümkü ben burada bu kadar çalışmama ramen, adamlar götürüyor....
  • metaligirl • 2 Ağustos 2004 16:43 • #435835

yaşımı mı merak ediyorsun TATLIM?
    yaşım 16!!!!! senden küçüğüm.........ama sen insanların görüşlerini yaşlarına bakarak değerlendirdiğin için akıl yaşın sıfırın altındadır bana göre!
    katl-i vacib abim sağolsun bana söyleyecek söz bırakmamış...gel de gidelim eski köprünün allltığığnaaa! puhahahaaaa :)))))))))
  • chazy_chazzz • 2 Ağustos 2004 17:54 • #435839

yaş 16 ama maşallah milletin ablası olmaya ne kadar da heveslisin..ben sizler gibi kısır görüşlü değilim insanları ve müzik zevklerini asla yaşlarıyla değerlendirmem... sana söylemek istediğimde o değildi ama anlayana tabii... o kadar hevesliysen gel eski köprünün altına bi girelim beraber....soonra çıkarsın ordan becerebilirsen..sevgili katli vacip abisi sana bi lafım yok(tu) sadece dumanla ilgili görüş belirtmediğimi söylemiştim ama sen işi ezik görünmelere kadar götürmüşsün..(ki allah bilir kuzen filansınızdır da siz)hem aşkım, canım, çiçeğim, böceğim muhabbetleri,ni eleştiriyorsun hemde bunları her mesajında kullanan hanımımıza arka çıkıyorsun... iş müzik bilgisinde değil önce adam olacaksın.metaligirl sen metalin anası olsan kaç yazar girlüm benim rocker mış yiyeyim ben seni oy oy oy..avrilde çıkıp orda burda rockerım punk yapıyorum filan diyekonuşuyo .aranızdaki fark ne???senin bikaç yılın daha var bence tukhiş mtv kralda boy göstermene..hadi size iyi muhabbetler
  • metaligirl • 2 Ağustos 2004 18:54 • #435843
    Bak bakiyim buraya!

eski köprünün altına girersek çıkamayan sen olursun...ne yazık ki ironiden hiiiç anlamıyosun.... hem senin ne berbat bir 6. hissin var öyle.... kuzen değiliz, garaj sayesinde kardeşiz..... ayrıca o ne beni, ne de canım, hayatım, çiçeğim laflarını savunuyor....sadece kendi görüşlerini savunuyor.... ayrıca müzik konusunda da rahatça ahkam kesebilecek biri.....
    evet ben metal ablayım! ama-daha önce de söylediğim gibi-ironiden hiç anlamıyorsun....o yüzden izah etmeye çalışmicam...nasıl olsa kafan yine basmicak....
  • chazy_chazzz • 2 Ağustos 2004 22:16 • #435867
    Bak bakiyim buraya!

gel gülüm gel ben köprüde bekliyorum seni... 6. histe bilirmiş.. kardeşliğini yerim ben senin.. kızım sen önce kendini adam akıllı savun ondan sonra milleti savunmaya kalk.. metal ablaymışş...peahhh anladık yani metal dinliyosun rock dinliyosun kızsın bas bas bağırmana gerek yok.. böyle yaparak kaliteni düşürüyorsun(hoş millet sorar şimdi bunda kalite var mıydı diye) e yoktu gerçi ama olsun... kızım en azından benim adıma killer lar filan çıkmıyo.. bi düşün bakalım niye???? ben söyleyeyim demek ki insanların sinirlerini o kadar bozmuşsun....ironiymiş söyleyene de bak...git kızım yawww yazma artık sen yazdıkça bende yazacağım bu işin sonu köprüaltında bitecek...
  • elff • 2 Ağustos 2004 22:36 • #435874
    Bak bakiyim buraya!

chazy_chazzz kardeşim gerçi seni tanımıyorum ama gerçekten kanım çok kaynadı yaa..
    ne güzel konuşuyosun ya bu nette bi çok kişini hislerine tercüman oldun adeta:))
    helal olsun!!
  • metaligirl • 2 Ağustos 2004 22:55 • #435878
    Bak bakiyim buraya!

susmuyorum hadi bakalım! kimi savunacağıma da kendim karar veririm....ayrıca ben senin kızın diilim....
    nasıl da biliyorum kafanın basmadığını...hala bas bas bağırmana gerek yok diyosun....
    sen kendini savunmaktan aciz olduğun için kiralık killer tutuyosun...yüz tane olsunlar vız gelir....gelsin ulan yığarım o killer'ı da! meyve veren ağacı taşlarlar...senin meyven yok o yüzden killer'ın da yok....
  • Katl-iVacib • 3 Ağustos 2004 00:56 • #435885
    metaligirl bırak güzelim demogoji adamlarla uğraşmayı. Ben tanırım böylelerini :). Bi fikir sahibi değillerse bi konuda ve sazan gibi atladılarsa bastırdığın zaman demogoji başlar. Hoş pek demogojilik bişey de yok. Sırf zırvalamış arkadaş. Benimle bir problemin varsa özelden halletmeni tavsiye ederim. Beni tanımıyorsun. Forum atışması yapacaksak 4. cümlede kaydını silersin siteyi terkedersin. Anlatabiliyor muyum? Şimdi bukadarcık yazıp lafları sineye çekeceğimi sananlara avuçlarına dil atmaları tavsiyesi ile başlıyorum. Chezy mi ne nickini de copyledim de pasteleyemiyorum klavye sağolsun. E saçma sapan nick alınca böyle zorlukları göz önünde bulundurduğunu varsayarak sadede geliyorum. Chezy ilk konu o köprüyle ilgili. Bu köprü Namık Kemal köprüsü ise vakvaklara dikkat et. Bize kozalak toplattırma. 2.si neden bu forumlardasın? Ben senelerimi müziğin tarihine vermişim ve benimle yarışma ihtiyacı hissedip kendini rezil ettiğinin farkında mısın? Değermiydi bukadar saçmalamana ve insanların gözünde yolda kızlara laf atan hanzolarla bir seviyeye gelmene. 3. olarakta bence buna cevap yazma, yazacaksan da saçmalama. Laf atacaksan da mantıklı olsun, saçma laf atanlarla kapışamıyorum çünkü kafam kaldırmıyor... Son olarakta seninle laf yarıştıran benim ama sen metaligirl'le dalaşıyorsun... Kızlarla mı dalaşabiliyorsun anca? Kesin kız kardeşin falan vardır onunla antreman yapıp laf atıyorsundur... İlginç...