Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

kaan öldümü

• Katl-iVacib • 31 Temmuz 2004 15:50 • #435653
    metaligirl bak buraaa

Şimdiye kadar çok az metalciden hoşlandım ve sen kesinlikle bunlardan birisin :) . Yaa adam ölsün ölmesin size ne kardeşim yaa. Öldüyse ağlayın ölmediyse dinleyin. Pop piyasasında para dönsün lütfen yaa ama dümen dinleyen arkadaşların rockerların arasında ne işi var onu anlamıyorum. Yani ortalıktaki rock barlar, rock cafeler, vs... yerleri işgal etmeniz yetmedi şimdi sanala mı geldi işgalcilik?! Lütfen kendinize bulun bir pop forumu Dümen'i oraya yazın... Forumdakilerin %99u ilgilenmiyor Dümen'le. Hadi selametle. Ha bu arada Fibonacci bırak baba biz Queen seven adamlarız biliriz biz oktavları :) Kosskoca Rock müzik Dümen diye 3 tane zibidiye kaldıysa zaten memleketi son terkeden ışıkları kapatsın!
  • metaligirl • 31 Temmuz 2004 16:24 • #435655
    metaligirl bak buraaa

hocam, hayatım, canım muhabbetlerini falan kesmiyorum tamam mı! seni hiiiç ilgilendirmez.....
    tartışacak vakti yokmuş bak seeen! sevsinler! sen gelip bana sataş, sonra da "ayy benim seninle uğraşıcak vaktim yok tamaaam mıııı...." de..... kendinle çelişiyosun sen bi kere.....
    burası serbest kürsü, fikirlerimi yazıyorum, sinirin bozuluyorsa okuma!!!
    sanane benim kız olduğumu bas bas bağırmamdan!!!!
    millet kalksın saçma sapan şeyler söylesin, ben de susayım öyle mi! susmam tabii!!!!
    hatta buyur: ben "bir kız olarak" kızlara söylenenlere karşı sessiz kalmam tamam mı!
    senin gibi korkup bi köşede durup, "cani olmayalım lütfen, insancıl olalım" ayaklarına yatıp kendimle çelişmiyorum en azından!!!!!
  • chazy_chazzz • 1 Ağustos 2004 17:09 • #435757
    BAK SEN CANIM BENİM KENDİMLE ÇELİŞİYORUM DEMEK.....!!!!!

yerim ben seni... susma konuşş.... sen kendini kurtar yeter bırak da diğer kızlar istiyolarsa savunsunlar kendilerini... sen vahşi bir cani olabilirsin ama ben öyle değilim bi insanın ölmesini dilemem için o insanın şahsen bana karşı çok çok kötü şeyler yapmış olması gerekir...kaanla alıp veremediğin ne senin...adam sarkıntılık filan mı etti yoksa sana bak öyleyse allah cezasını versin terrbiyesizin...yaa amacım seninle tartışmak değildi ama kendimi tutamadın biraz sert çıkıştım başta belki ama gördüğüm kadarıyla yanlış yapmamışım. yaa ilk mesajdan sonra boşver yaw bunlarla mı uğraşacağım dedim o yüzdende ama çok can sıkıyon be -HAYATIM-...
  • metaligirl • 1 Ağustos 2004 19:35 • #435770
    Dinle CANIIIIM!!!!!

bak CANIM, kaanla ne alıp veremediğim seni hiç ilgilendirmez.... sen "bana dokumnayan yılan bin yaşasın" felsefesini esas alabilirsin, ben almıyorum! almak zorunda da değilim tamam mı CANIM! ben müzik açısından ölmesi hayırlı olur dedim okuman yazman yok mu senin? dilediğin kadar devam et, sözümün arkasındayım!....
  • Katl-iVacib • 1 Ağustos 2004 19:43 • #435772
    Dinle CANIIIIM!!!!!

Yürü be metal ablaa :) Kaan kim yaa allah allaah ne günlere kaldı.Dümen rock (veya ne diyosanız artık) yapıyorsa Serdar Ortaç power metal, Petek dinçdöt ska punk yapıyo. Zaten yakında onlarada başlık açılacak a.k. Yaa içinde her elektro gitar olan şarkı yapan rockersa Orhan Gencebay da rocker olmuyor mu biryerde? Kapatın konuyu canımı sıkmayın benim!
  • metaligirl • 1 Ağustos 2004 20:00 • #435781
    Dinle CANIIIIM!!!!!

heyyyt beeee abim gelmiş! helel be!!! kimlerin katlinin vacip olduğu belli be abim!
  • chazy_chazzz • 1 Ağustos 2004 23:02 • #435792
    bak canım

bak sevgili Katl-iVacib kardeşim ben kaana bayılıyorum ya da dumana bayılıyorum gibisinden birşey söylemedim sadece yanlış düşünüldüğünü belirtmek istedim.anlamadan etmeden sazan gibi dalıyosunuz sonrada üstüne bir sürü hakaret ediyorsunuz üzerinize vazifeymiş gibi..üstelik bunların hepside bi yanlış anlaşılmaya dayanıyor... yaww metalicim yaşın kaç senin şimdide tutturmuşsun bi abla diyee... burdakilerin çoğu senin ablan abin olacak yaşta...hoca abla can ciğer hayat mayat iyi yaww.... sen herhalde müziği bulan şahsiyetsin... bu kızz aşmış beah müzik için neyin hayırlı olup olamayacağına bile karar verebiliyor.....senin müzik dünyasından ve sitelerinden çekilmen daha hayırlı olur bence....
  • gitist • 1 Ağustos 2004 23:32 • #435798
    bu bence uydurma ve dumanın popülerliğini arttırmak için çıkarışmış boz zevzekliktir..
    inanmayın kanmayın..
  • g3n • 2 Ağustos 2004 13:10 • #435818
    metaligirl bak buraaa

a
  • g3n • 2 Ağustos 2004 13:18 • #435819
    Dinle CANIIIIM!!!!!

bak güzel kardesim dumana rock degil mi diyosun helal sana duman petek dincözle serdar ortacla bir tutuon galiba yapma ya bu kadar da cok artık ne kadar cok biliyorsunuz