-
baktım..sizde bi bakınn
sagol elff kardeş yaa bende öyle düşünmüştüm... önce uğraşmayayım boşver dedim ama çok sinirlerim bozuldu yaa...bak şimdi benimde kanım kaynadı sana... katli vacip kardeş sana gelince senle bi derdim olmadıını daha öncede söyledim ayrıca cinsiyet belirttiğimide sanmıyorum.. bende bir girl olabilirim pekala..nickim de sen başta olmak üzere hiiç kimseyi ilgilendirmezz... senelerini müziğe vermişsen helal olsun tebrikler derim başka birşey demem ama eğer bu kadar dar görüşlü isen yazık olmuşş onca seneye..beni hanzo larla bir tutan adamada bakın kibar kibar hanzoluk yapıyo..farkımız kalmamış yanii...seninle birşeyler yarıştıracak değilim.. ayrıca birileriyle tartışırken müzik bilgimi vs... ortaya atmam... konu saptıkça saptı ve forumlarda görüp nefret ettiğim bi olayın içinde buldum kendimi.. farkında isen ben en başından beri senle bi derdim olmadığını söyledim ama sen hazırladığın cümleler boşa gitmesin diye olayı saptırdıkça saptırdın.. sen söylemişsin seninle laf yarıştıran benim metaligirle sataşıyosun diye ben en başında sana diil metali hanıma mesaj atmıştım bilmem farkında mısın? ayrıca metalicim bak buraya kiralık killer mışş güleyim barii sen çok holywood filmi izlemişsin canım yaa... valla çok isterdim o şahsiyetle tanışmayı ama henüz kısmet olmadı... nese hade size ei muhabbetler sanada meyvelerinle yeşilliklerinle filan mutlulklar zaten herkes neyin ne kimin kim olduğunu biliyor..daha fazla konuşmaya gerek yok...
-
Bak bakiyim buraya!
elf im benim.... sende fena konuşmadın.... metali girl lüm... sen kaç git artık... çünkü göründüğü kadarıyla chazy seni linç ediyor..kusura bakma ama çok saçma konuşuyorsun... insanın ölmesini isteyn birinden her şey beklenir gerçi.. zaten chazy kaan bayılmammış... sadece normal bir insanın verbileceği tepkileri veriyor....
-
katl-vacip bak bi..
hangi konuda fikir sahibi olmadığımızı söylemisin???? ....hem köprü altı muhabbetı dumanın köprü altı şarkısından geliyor... hiç bi art niyet yok....tabi öldürrme katletme gözünüzü üyle bürümüş ki herşeyi kendi vahşi görüşlerinize yorumluyorsunuz.......hem chazy erkek değil kız!!!....
-
katl-vacip bak bi..
konuş medusa her zaman arkandayım
-
Katl-i Vacib bak bi..
Aman bee çokta derdim köprü altıymış chezy kızmış bilmemne. satırlarca yazı yazdım içinden tartışma konusu olarak hâla köprüymüş bilmemneymişi alıyorsunuz. Olayın patladığı nokta şu: Dümen'in şarkıcısı öldümü? Öldüyse hayırlı oldu mu? Forumu açan arkadaş açsın kral tvyi öğrensin öldü mü ölmedi mi. Saçma sapan yazılar yazılıyor canım sıkılıyor tepem atıyor. Aha çıkış noktası!
-
kaan
soruyu tekrar sorıyım kaan yine mi öldü ?
-
gene mi metaligirl yaa kabus musun nesin sen beah
Fevzi. Bak güzel kardeşim. Herkes haddini bilmeli. Öncelikle nickleri yanlış yazma konusunda anlaşalım. Bir atasözü der ki "Dinime küfreden bari müslüman olsa". Chezy mi ne zıkkımsa nickini yanlış yazdığımı söyleyecek keko önce benimkini doğru yazsın. Ha bir de toplu katliam olayına gelince... Metali ile beni katlederseniz toplu katliam olmaz. Toplu katliam olması için bir top lazım. Gel sıkış aramıza da millet toplu katliam görsün. Tekrar uyarıyorum. Bana veya sevdiklerime laf atmayın benim canımı sıkmayın. Ağız tadıyla efendi gibi şurada yazınızı yazın, eziklik yapmayın, kalbinizi kırarım... Ha bu arada Fevzi infomdan soyadıma bir bak anlarsın şimdi ağzımı bozdurma... Hadi bakalım...
-
kaan kim ya?????
o herif ölmez bağışıklık kazandı artk hem neden o grup şarkı söylüyo sadece gitar çalsınlar bize de yazık etmesinler???
-
Ha bir de onun bunun nickine b.k atmadan önce kendi nickimize baksak pek fena olmayacak. Hadi bakalım...
-
farkında mısınız bu tartışma almış başını yürümüş iyice sarpa sarmış. biri kaan'ın ölmesini diliyo, diğeri bunun yanlış olduğunu düşünüyo derken ezeli düşman kesildiniz birbirinize. kardeşim o öyle düşünüyosa düşünüyo, yalnış olduğunu düşündüğünü söylersin olur biter. ama yooook.. bizler kız-erkek ayrımı yapmadan şakşakçı ve de kavgacı bir milletiz, asla işin ortasını bulamayız bunu da kanıtladınız. artık tartışma kimin haklı olduğu konusundan çıkmış kim kime daha iyi laf sokar laf salatası başlamış. kutlarım sizi. başarılarınızın ve düşmanlığınızın devamını dilerim. fikirlere saygılı olmak diye birşey söz konusu değil artık. kız-erkek ayrımı bile yapıyorsunuz. chazy kızsa kız, erkekse erkek. bu kimseyi ilgilendirmez. burası müzik forumu! uyanın millet! müziği herkes aynı şekilde duyar ve kulağını bütün herkes gibi geliştirebilir. istediği kadar da konuşabilir herkes müzik hakkında. bunun kız-erkek olmakla değil kendini geliştirmekle alakası var. ama ne demiş aziz nesin: biz adam olmayız. haklı adam!