-
Pentagram yabana atılamaz bi grup bence....
-
neden adam gibi türk dinleyicisi çıkmaz?
-
Ama muhteşem de değildir yani.
-
Güzel kardeşlerim ne diyosunuz siz yaa? Murat 131 nasıl dalga geçilen bir otomobilse (TÜRKLER TARAFINDAN) çıkan süper gruplar da alay malzemesi oluyor ve başarıları görülmüyor. Seneler önce ingiltereye gittim heryerde PENTAGRAM tişörtleri satılıyordu. Emin olmak için sordum en büyük mağazaya "Bu nedir?" "Türk grubu" Aha size grup. Ha bir de rasmus gibi grup çıkacağına hiç çıkmasın daha iyi. Adamlar bizi fesli peçeli sanıyolar. Arabesk müziği mutlaka duymuşlardır ve arabesk dışında bişey dinleyenin idam edildiğini falan sanıyolar. Biraz zor o woodstock işleri. Biz kendi gruplarımıza sahip çıkmadıkça woodstock hayal azıcık. Önce biz "ADAM GİBİ" grupların piyasaya çıkmasını sağlayacaz, onlara mali destek verecez albümlerini alacaz, onlar parayı bulacak yurt dışına açılacak da... 2130 yılında torunlarımızın çocukları woodstockta izlerler :)
-
bence bu bir süreç.insanlar yavaş yavaş alışıyorlar farklı müzik türlerine.bundan elli yıl önce doğru dürüst pop bile yoktu.bence buna da şükür. en azından aradığın müzik türüne ulaşabiliyor ve dinleyebiliyorsun.hala arabesk-fantezi dinleyen çoğunluğu gözümün önüne getiriyorum da bence pop dinlesinler daha iyi.ayrıca gençliği düşününce gelişme şaşırtıcı denebilecek kadar hızlı bence.bugün pop dinler yarın rock.aslında ben de pop ile başlamıştım müzik dinlemeye ama pop bana yetmez oldu.şimdi rock dinliyorum mesela.bence her şey aşama aşama. annemi dinlediğim şeyin müzik olduğuna inandıramazsın mesela.o zaten poptan bile anlamaz ya neyse..
-
The Rasmus , Evanescene ya da öyle gruplar çıkacağına bizden hiç çıkmasın daha iyi bence... Mor ve Ötesi falan onlardan iyi zaten... Ama onlar da çıkmasın!
Varsa GNR gibi , Queen gibi , Europe gibi , Aeorosmith ,Bon Jovi ,Van Halen gibi müzik yapan ÇIKSIN HADİ!
-
sadece yabancı hayranlığı türk medyasının bizi desteklememesi vs.
-
dostum derdimi anlatamadım galiba. neden adam gibi türk grubu yoktur demiyorum neden ÇIKMAZ diyorum. yani varsa da neden elin avrupalısı amerikalısı bilmez? hadi onu da geçtim aslına bakarsan ben böyle bir grup tanımıyorum. kendimizi kandırmayalım. şu grup iyi aslında ama tanınmıyor, değer verilmiyor, millet müzikten anlamıyor saçmalığından vazgeçin. iyi olsa herkes dinler. tabi rasmus iyimiydi de dinliyorlar derseniz ona da katılırım. ama ne zaman favori grubunuz falan diye sorsalar millet döşemeye başlıyor yabancı grupları.
-
Loogie dikkat edersen rasmus,evenascanceden daha iyi gruplar çıkar dedim...onlar gibi çıkar demedim.sana katılıyorum saydıkların gibi de çıkabilir.inşallah
-
bence gayet güzel türk grupları çıkıyor mesela pentagram avrupada mezarkabul adıyla çok fazla satıyor ya da knight errant diye bir grup vardı eskiden almanyadaki rock festivalinde ilk çıkan türk grubu oldu daha birçok örnek sayılabilir başlığa bakılırsa belkide biz değerini bilmiyoruz bu grupların?