Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Hırsız Dedik Kimse İnanmadı...

• ScarFace • 21 Ağustos 2004 15:28 • #437435
    o dediğin şarkılarda belki öyledir.ama insaf ne bileyim ben milyonlarca şarkı var hepsinimi dinleyecem.Ayrıca benim bir nick im var bu forumu açan arkadaş değil yani benim adım.o bahsettiğin şarkılarda salak salak şeyler işte.Senin asıl teOman şarkısı dediğin şeylere gülüyorum ben.!!!!!
  • thriller • 21 Ağustos 2004 20:53 • #437449
    teomanınh asıl şarkıları bunlardır işte.yani hit şarkıları.herkes bilir bu şarkıları...
  • No_Remorse • 21 Ağustos 2004 23:08 • #437461
    valla teomanı hiç sevmem zaten seyirciyi ciddiye alsa sahnede sigara içmez içkiye lafım yok ama sigara saçma geliyor neyse bu forum sıktı teoman eğer rock yapıyorsa yapsın bakalım nede olsa bazı salaklar avunurlar işte ben ise ine bildiğimi dinlerim gerçek rock yapanları
  • ScarFace • 23 Ağustos 2004 15:57 • #437591
    adam teOmanı savunuyor...çekin şunun fişini ya
  • chazy_chazzz • 23 Ağustos 2004 16:29 • #437600
    kimm???teoman gibi zavallı pislikleri savunan birileri var mı hala? adamın tüm kirli çamaşırları döküldü..sapıklığındasn hırsızlığına kadar...zaten yaptığı müzikte müzik değil..hala savunabilebilen birileri varsa bravo valla..avrilciki savunanlar kadar saygı duyuyorum onada:o)))hehehe
  • ScarFace • 23 Ağustos 2004 16:40 • #437602
    adam m.sandalı da savunuyor.Panjabi nin albümünü bulun 4.şarkı.adını yazamıyorum bendeki korsan çünkü.Bırakın gitarı şarkının düet girişi ve kullanılan ney sesinin zamanı bile aynı.Ne cevap verecek şimdi bilmiyorum.Sanki buraya bir şey yazarken biz kafamızdan atıyoruz.Ama nedense bazı kimseler cevap verirken düşünmüyor.Ya da düşünemiyor artık onun sorunu...
  • thriller • 23 Ağustos 2004 21:21 • #437626
    ilk once teomanı savunmuyorum ve hatta nefret ettiğimi de bir çok kez soylemiştim....
    m.sandala gelince o şarkıya çalıntı diyemeyiz.eğer biraz müziğin içindeysen ki oyle olduğunu tahmin ediyorum o şarkının senin dediğin kısımları hariç asıl onemli kısımları yani şarkının aslı çalıntı değil...sadece altyapıda gitar kayıtları kullanılmış.ya neyse o da zamanında çalmıştı boşver.en iyisi sen daha iyilerini yap veya bizim gibiler bizde bu heriflerden kurtulalım.....
    bye..
  • ScarFace • 24 Ağustos 2004 10:49 • #437655
    yahu dostum benim öyle bir takıntım yok ben daha iyisini yaparım diye.Sadece insanlara bir şeyler anlatmaya çalışıyorum burada.okey.dediğin doğru zamanında da çalmıştı adam.
  • thriller • 24 Ağustos 2004 15:12 • #437680
    yok ben senin için soylemedim....
    yani genç insanlar daha iyisini yapsında şu heriflerden kurtulalım o zaman dedim...ok
  • ScarFace • 24 Ağustos 2004 17:16 • #437700
    peki o zaman anlaştık.