ya hakkaten komik bi insanmışın No_Remorse..allah seni davul etsin e mi? abd de jazz yapıyomuşun o zaman niye sadece metal müzik diyosun infonda? classic jazz,fusion,new orleans hangisini yapıyosun?
-portnoydan daha iyi hatta en iyi Dave Weckl
-Mustaine den daha iyi Frank Gambale,Steve Morse,Satriani,Vai artık seç bi tanesini
-jason için bişe demiyorum adam hakkaten iyi ama ondan daha iyi Victor Wooten,Jaco Pastorius..tanıyomusun
-sevdiğin Mustaine dünyada benim kadar iyi ritm gitar çalan Hetfield var demiş..e adam kendine hakaret edemeyeceğine göre..
ben de jazz,heavy metal,blues dinliyorum..burda iron maiden a bok atan kimse yok bunu anla..metallica bazı konserlerinde prowler ı çalıyo bunu bil..metallica elbetteki dünyanın en iyi grubu değil..hiç bir grup değil..ben metallica nın yanında dt ve iron maiden da dinliyorum..ama hiç bi zaman bunları karşılaştırıp metallica kötü bi grup deme gafletinde bulunmadım..metallica müzik tarihinde hakkıyla bi yerlere gelebilmiş bi gruptur..bir kilometre taşıdır..bunu herkes kabul etmiştir..bu müziğin dünyaya açılmasında önemli bi rol oynar..
son olarak sana diyeceğim şudur..burayı böyle boş konularla meşgul etme..o zaman ben de açarım bi topic dave weckl mı iyi virgil donati mi iyi diye saçma sapan birşey olur senin yaptığın gibi..