-
Beste
anlasilmiyacak bir sey yok
burada boburlenmek istemiyorum ama muzik egitimi aldim ama kimin guzel kimin kotu beste yaptigina karar verebilcek bir otorite ile tanismadim zatenboyle birsey soylemek imkansiz cunku bunun icin bir kriter yok.
neye gore iyi beste diyorsun. eger teknik acidan diyorsan herkesin judas priest, dream theater filan dinlemesi lazimdi ama oyle degil.
yani burada bestenin iyiligi kotuugu sana bana degil dinleyiciye kaliyor bilmem anlatabildimmi.
-
Beste
THRİLLER ne zaman sordun hangi tür müzik yaptığımı rica ediyorum bana göster nereye yazdıysan..! Rock yapıyorum arkadaşım ok?
İyi ve kötü bir beste nasıl karşılaştırılamaz anlamıyorum..! Yarışmalar veya demolar neye göre değerlendiriliyor o zaman? PhoenixRising seni çok iyi tanıyorum sen de beni çok iyi tanıyorsun. Senin çok iyi bir şekilde müzik eğitimi aldığını biliyorum fakat senin ne demek istediğini anlayamadım doğrusu?
-
Beste
yine kit turkcemin kurbani oldum o zaman : )
ya thriller'in dedigi seye karsi soyledim yani iyi beste kotu beste nedir biz karar veremeyiz dinleyene gore degisen birseydir bu.
-
Beste
Dinleyenlere göredir tabi ki. Zaten eğer bir parça iyiyse 9 kişi güzel 1 kişi fena değil der. Anlatabiliyor muyum? Zati senle Türkçe yi bayağı bir zorlayacağız :) thriller, sen hiç demo verdin mi prodüktörlere he? Kaç kişiden alkış aldın sahnede? Parçalarını tempo tuttular mı hepbir ağızdan? Hayatında profesyonel bir müzisyenin elini sıkıp iş görüşmesi yaptın mı? En önemlisi sen beni tanıyor musun? Daha önce dediğim gibi önce kendini bil sonra da beni...
-
Beste
valla biz gitarla bi 50 kadar birbirinden bağımsız riff buluyoruz daha sonra araya bağlamalar çekip riffleri birleştiriyoruz sonrasında üstüne davulu ve soloyu çıkıp en sonundada şarkıya gidicek melodik bi söz melodisi bulup ona göre sözleri yazıyorum... Sonra notere dasdikletiyorum... Şu ana kadar 7 bestemiz var (6 heavy 1 trash metal) bunların notare tastikli olan 3 tanesinin sözleri garaj bünyesinde kayıtlı PrayAcid adına aratıp sözlere göz atıp eleştrilerinizi ve önerilerinizi beklerim....
-
Beste
divine sen kimsin ya.ikide bir beni tanıyomusun falan diyosun.ünlümüsün nesin.soylede bilelim.ayrıca o demo verdinmi işlerini ben senden 10 misli daha fazla yapmışımdır.....çok ünlü bestecilerle falanda görüştüm ayrıca..neyse ya sana başarılar..
-
Beste
Ben yeni üyeyim hiçbirinizi tanımıyorum ama ben de müzikle uğraşıyorum ve benimde birkaç bestem var ama kimse ile bir yarışa girmeye niyetim yok çünkü insanlar benimkileri daha çok beğenirse bu kötü olmadığı halde diğer arkadaşı kötü duruma düşürür onunkini beğenirse beni kötü duruma düşürür(kimse alınmasın diye olayı kendi üzerimden anlatayım dedim)yani aslına bakarsanız Dave Mustaine'nin çok güzel bir sözü var "karşılaştırma iyiyi değil kötüyü belirler kötü olsada olmasada" bilmem anlatabildimmi?!!!
-
Beste
o zaman sen her besteye güzel diyorsun...diğerine göre zayıf,ya da güçlü ibareleri mi kullanıyorsun.Yanlış dostum Kötü beste vardır.onu yapmak yapamamaktan iyidir dersen yine yanılırsın.Hiç yapmazsın olur biter.Yapacaksan besteyi birçok eserden! çok daha iyi olacak ki.İnsanlar senin ne düşündüğünü anlasın.
-
Beste
Kesinlikle öyle ama güzellik zaten göreceli bir kavram değil mi?Sabit olan kalitedir örneğin helloween sev sevme kalitelidir,güzel bulmazsın sevmezsin ayrı ya da ben nirvanayı çok severim ama müzikal olarak o kadar kaliteli değildir benim için güzeldir tabii benim için!bütün bu söylediklerim besteler içinde geçerli yani daha iyi diye birşey yok sadece daha zor ve daha kaliteli beste var!
-
Beste
bende onu demeye calistim kimse anlamadi
veya ben anlatamadim.