Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

''NU-METAL'' Salgını Gittikce Büyüyoooooo!!

• ScarFace • 23 Ağustos 2004 18:16 • #437616
    Nu metal bir saçmalıktır...Korn ise bana kalırsa nu-metal in çok dışında.Hardcore kalıbına daha uygun.Seven arkadaşlar olabilir ama Limp bizkit ve Link'n Park beni fena halde bunaltıyor.Ha dinledim ayrı konu ama hiç bir zaman fan olmadım.Ayrıca Wes Borland'ın limp bizkit ten ayrılması grubu iyice bitirdi.Son albümleri tam bir felaket.Neyse çıktık konudan ama bende içimi dökmüş oldum.
  • blackened69 • 24 Ağustos 2004 00:18 • #437641
    abi ölsün o nümetal... korn'a laf yok, ve ayrıca oha üstüne oha neresi nümetal onun?
  • PhoenixRising • 24 Ağustos 2004 00:22 • #437642
    bu sitedekiler bilmeden yorum yapmiyomu deli oluyorum.
    hardcore nedir bilmiyosan git biohazard dinle
    korn'un neresi hardcore.
  • SeniorMad • 24 Ağustos 2004 01:24 • #437644
    neden nu-metal'den bu kadar nefret ediyorsunuz ki!? sonuçta kendi çapında bi metal türü... hip-hop'tan daha kötüdür diyemezsiniz herhalde... limp bizkit'i bilmem ama [LP]ye laf söyletmem... hele somewhere I belong'ın klibi ilk çıktığı zamanlarda hemen değiştirmişsinizdir kanalı!? gidin hip-hop'a sataşın be...
  • anaemics • 24 Ağustos 2004 02:37 • #437646
    katılıyorum ve ekliyorum Lucifer77
    nu-metal=shit
    idrar içmekle eşdeğer bişey rezil rezil at çöpe bu ne be hip-hop üstü gitar ne anladım o işten metalci kısmının karşı olduğu şey hip-hop tır bikaç hıyar ikisini birleştirmiş denyo herifler de bunu dinleyip metalciyim diyolar siz nesiniz söyliyim hip-hopçısınız.. yine not düşeyim eski konulardan "nu-METAL Nedir?" i bulun okuyun öğrenin adam olun..
  • ScarFace • 24 Ağustos 2004 10:46 • #437653
    PhoenixRising bana dediysen ben hardcore yapıyor demedim bir daha oku! nu metal-mi?hardcore mi yapıyor diyenlere hardcore daha yakın dedim.Bende okumadan saldıranlara deli oluyorum.
  • Strahd • 24 Ağustos 2004 13:17 • #437667
    Yanlış söledin lucifer Nu-Metal'e Metal bile diyemeyiz herifler adeta rap yapıyo.Yaf eski cradle hastaları paso linkin park muhabbeti yapıyo sinir oluyorum
    NU-METAL = BOK
  • PhoenixRising • 24 Ağustos 2004 13:26 • #437670
    scarface sana dememistim ama ustune alindin bosver.

ayriyetten numetalin rapmetal oldugunu sanan pek bilmis arkadaslar siz cahilliginizle komik duruma dusuyorsunuz. numetal nedir diye ortaya atlamiycam cunku siz birsey bildiginizi saniyorsunuz alin size duruma uygun bir atasozu :

bildigine bilen biriyle dost ol, bildigini bilmeyen birine yol goster, bildigini sanip bilmeyenden uzak dur.
  • the_ibibic • 24 Ağustos 2004 14:07 • #437673
    phoenixrising +1
  • gof • 24 Ağustos 2004 14:13 • #437674
    sacma..

arkadaslar nedır bu numetal e duydugunuz nefret ??? hadı sevmıyorsanız tamamda bılmıyorsanızda susun.LP rapmı yapıyomus sımdı yanı 50cent veyada emınem gıbı gerızekalılarla esdegerde tutuyosunuz..boswersenıze guldurmeyın benı..