Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

''NU-METAL'' Salgını Gittikce Büyüyoooooo!!

• thriller • 31 Ağustos 2004 00:05 • #438087
    ne nu metali ya ne diyosunuz siz.ne salgınından bahsediyosunuz.fenerle arasan bulamassın .....babanın zamanında nu metal mi vardı.barış manço vardı..
  • alpneoo • 31 Ağustos 2004 06:48 • #438104
    öğk metalciler

systemin yaptığı ne sence metal mi?
    bilmiyorsan aç birdaha dinle bakalım daha çok konuşuyor mu yoksa çalıyor mu??limp bizkitde(özellikle yeni haliyle),LPde,systemde daha bir boyband'den anca 1 metre ötedeler.ayrı gezegen meselesine gelince bence sen ayrı bir gezegendesin ama daha farkında değilsin.
  • gokcen • 31 Ağustos 2004 09:14 • #438112
    öğk metalciler

BİLMİYORUM BİLMEK DE İSTEMİYORUM SİZ DİNLEYİN SYSTEMİ,LİNKİN PARKI VE BİLİMUM LİMP BİSKÜVİTLERİNİZİ..
    BİZ DT,BLACK SABBATH,TESTAMENT VE DAHA ÖZENTİ(!)GRUPLARIMIZLA MUTLUYUZ
    HADİ BANA EYVALLAH...BU TARTIŞMA BÖYLE UZAAAAR GİDER
  • alpneoo • 31 Ağustos 2004 09:38 • #438114
    öğk metalciler

Madem dinlemiyosun,bilmiyosun ve de bilmek istemiyosun ne diye ortalarda elin sıytırık gruplarını bağrış çağrış savunuyosun??

Otur iyi bir düşün ne dinlediğine karar ver ondan sonra forumlara fikir beyan et.
  • PhoenixRising • 31 Ağustos 2004 11:05 • #438126
    babanın zamanında nu metal mi vardı.barış manço vardı..

babanin zamaninda internet mi vardi?
  • harbi • 31 Ağustos 2004 11:18 • #438129
    madem siz bu grupları sevmiosunus nu-metalden nefret ediyosunus o zaman neden bize karışıyosunuz?? Kendiniz sevmiosanız nden bize karışıosunus!!! Size göre LP çok sıkıcı gelebilir bişi diyemeyiz o kendi sıkıcılıınızdır! Ama biz çok swiyoruz Lp yi we Korn u!!! Sizin zewkiniz ööleymiş bize ne! biz burda güsel bi nu-metal muabbeti yapmaa çalışıyorus siz ortalıı bok ediosunus!!!
  • gokcen • 31 Ağustos 2004 12:31 • #438137
    öğk metalciler

EYVALLAH GÖZÜM
  • heimdall • 7 Eylül 2004 18:48 • #438859
    neden nu-metal denen saçmalığa gıcık oluyorum biliyormusun, neden hip hop bile daha iyi;çünkü hip hop da bir saçmalık ama metalin içine edip onu dejenere etmiyor yani bizim bahçemize dadanmıyor!!
  • psycho vocelo • 7 Eylül 2004 19:25 • #438866
    korn'un nu-metal ile pek bi alakası yok.hatta hiç alakası yok.ama linkin park dinlenir yani..bence linkin park güzel müzik yapıyo.
  • VOLCOM • 7 Eylül 2004 19:45 • #438869
    bence korn nu-metal sayılabılır cunku hardcore dedıgımız sey cok farklıdır,korn metal dunyasında bır boslugu doldurarak bır tur olusturmustur,ancak hardcore un cıkısı cok eskilere dayanır,hatta hardcore punk dan turedıgını de belirtmek isterim,herzaman ustune basarak soyluyorum boyle populer ayak altı sakız olmus gruplarla bu tur teknık ve teorık tartısmalar yapılmaz,ayrıca bu tur gruplarla bu olaya gırıp, kendını gelıstırmeyen arastırmayan bırbırınden goren ve hardcore u bılmeyenlerı kınıyorum,ıste sıze hardcore hakkında doyurucu olduguna ınandıgım bır yazı http://www.punkerland.com/hardcore.htm