Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

''NU-METAL'' Salgını Gittikce Büyüyoooooo!!

• SeniorMad • 24 Ağustos 2004 16:35 • #437695
    sacma..

LP'yle 50 cent'i ayıran o kadar çok şey var ki, siz gitmişsiniz bunları ortak olan 1 yönünü bulmuşsunuz(bu da saçma) laf saçıp duruyorsuuz ortalığa... bütün müzik türlerinde ortak olan şeyler vardır(bu kaçınılmazdır)... nasıl metallica feat dr.dre, marylin manson feat eminem var demek ki ortak olan bi yer varmış...
  • ScarFace • 24 Ağustos 2004 17:13 • #437699
    sacma..

PhoenixRising kusura bakma ben yanlış anlamışım...bir daha birine cevap yazarken lütfen nick kullanalım arkadaşlar yoksa gereksiz tartışmalar oluyor.Bu arada dediklerin doğru bence de
  • katatonya • 28 Ağustos 2004 21:54 • #437996
    system of a down da nu-metal yapıyo. rap mi söylüyolar? ben en çok doom metal severim ama nu-metal de dinlerim. sırf kendiniz sevmiyosunuz diye bi tarza niye bu kadar bok atıyosunuz?
  • Strahd • 29 Ağustos 2004 11:56 • #438012
    katatonya sanki system of a down da hiç rap ezgisi yok da konuşuyon öyle bazı şarkılarında herif paso konuşuyo bu rap değildir de nedir?
  • catalist • 29 Ağustos 2004 13:51 • #438025
    sacma..

Yaws şu nu_metal olayını çok büyütüyoruz bence.
    neyse ne bu kadar büyütülücek bir olay değil bu nu_metal.Başka bir tür olsa neyse,daha çok yeni zaten.
    Yok bilmemle yok nu_metal değilde hardcore vs...
    Bilen biliyor neyin ne olduğunu zaten...:D
  • FREeDom_____ • 29 Ağustos 2004 15:15 • #438039
    aynen abi lp gibisi yok bnce nu metal en iyi metal türlerinden biri ve dinlenmeli kesinlikle.hele o elektrolar yokmu...
  • gokcen • 30 Ağustos 2004 13:01 • #438052
    öğk metalciler

nasıl kıl olmayalım ya,ortalıkta bu kadar dötü moklu systemci dt ye bok atarken kıl olmamk elde değil!!bunları ayrı 1 gezegene atmak lazım
  • _siMya_ • 30 Ağustos 2004 15:26 • #438058
    Beni en çok sinir eden Linkin Park dinleyip "ben metalciyim ehhe" diye dolaşan özenti mahluklar bu kadar olmaz ya, Linkin Park'ın neresi metal, Chester'ın vokali olmasa o grup tam bir rap grubu olurdu...
  • PhoenixRising • 30 Ağustos 2004 22:34 • #438085
    nasıl kıl olmayalım ya,ortalıkta bu kadar dötü moklu systemci dt ye bok atarken kıl olmamk elde değil!!bunları ayrı 1 gezegene atmak lazım

simdi de sen ona laf atiyosun. bu boyle uzar gider..
  • PhoenixRising • 30 Ağustos 2004 22:37 • #438086
    Beni en çok sinir eden Linkin Park dinleyip "ben metalciyim ehhe" diye dolaşan özenti mahluklar bu kadar olmaz ya, Linkin Park'ın neresi metal, Chester'ın vokali olmasa o grup tam bir rap grubu olurdu...

bu konuda ne desen haklisin. linkin park ne nu ne de metal. linkin park boyband'dir. linkin park seven kucuk arkadaslarim simdi bagirmaya baslicak ama cocuklar buyuynce anlarsiniz demekten baska birsey diyebilseydim keske : )