Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

''NU-METAL'' Salgını Gittikce Büyüyoooooo!!

• PhoenixRising • 8 Eylül 2004 01:19 • #438893
    bravo volcom tebrikler demek isteyip diyemedigim seyleri soylemissin

herzaman ustune basarak soyluyorum boyle populer ayak altı sakız olmus gruplarla bu tur teknık ve teorık tartısmalar yapılmaz,ayrıca bu tur gruplarla bu olaya gırıp, kendını gelıstırmeyen arastırmayan bırbırınden goren ve hardcore u bılmeyenlerı kınıyorum,ıste sıze hardcore hakkında doyurucu olduguna ınandıgım bır yazı http://www.punkerland.com/hardcore.htm
  • niquezon • 8 Eylül 2004 01:45 • #438895
    korn bok gıbı bence... biohazard ıı bence... :)) saygılar... herkes ıstedını dınnesn.. bı baskası metal dınnerse sewınmem hıp hop dınlerse uzulmem :))
  • KeTaNeS • 8 Eylül 2004 14:36 • #438935
    ''NU-METAL'' Salgını Gittikce Büyüyoooooo!! !!!!!!atin gozlugu!!!!

uc tane uzun sacli yapsayd1 ole g1tari klavyeyi felan haf1fte 1c1nde 70 ler ya da 80 ler olsaydi musik yapmis olurlardi dimi cikarin at gozluk lerinisiii
  • polygram • 23 Eylül 2004 21:55 • #440054
    ya boşver sen o dangalakları be ne anlar onlar nu-metalden rapcoredan.onlar at gözlüğü takmış,hiç bi bok beğenmeyen hıyarlar.onlar dinlemezse dinlemesin dünya dinliyor.Lİnkin Park ın yaptığı müziği kimse tartışmasın bence,tartışanda zaten bi bok anlamıyor demektir.Heriflerin bastıkları akorları o metal dinliyen hıyarlar algılayamazlar bile.
  • buraktanriseve • 25 Eylül 2004 14:39 • #440145
    salak muzık tarzı ıste kokenı olmayan alt yapısı elektronık olan basıt muzık turu NUrcuların yenı tarzını herkez bılıyor korn dınleyenlerın hepsı sımdı clubcı oldu ıyımı elektronık olayını daha ıyı clubta onu dınleyın bence...
  • irossh • 25 Eylül 2004 15:19 • #440156
    nedir bu nu-metalle, lp ile alıp veremediğiniz??? her bu siteye girdiğimde adamlara atılmıs bi bok görüyorum ortada..ya ne bu çekememezlik?? sevmiyorsan dinleme git ortalarda "ben metalciyim..lp de neymişş.." diye dolaş. zaten yüzde yüz eminim lp de elinde sigara içkiyle sahneye çıkan, uzun saçlı adamlardan oluşan, o "mükemmel" daracık parıltılı kostümlerden giyen, "kıçınıza tekmeyi basarız" tarzında konuşan,sağa sola bok atan gruplardan olsaydı, o kendini çok bi bok zanneden "METALCİ arkadaslar değil laf sölemek,grubun en ateşli savunucuları olurlardı.. bence korn la lp nin, jonathan la chazy nin arasında öyle büyük uçurumlar yok. ikisini de çok seviyorum ve dinliyorum.. SİZE KOMPLEKSLERİNİZ VE ÖZENTİLİKLERİNİZLE MUTLULUKLAR..
  • heimdall • 25 Eylül 2004 15:27 • #440158
    Hoca ne millete sataşıyon ben de nefret ediyorum bu saçmalıktan üzgünüm ama bu türü metal olarak görmüyorum ve göremem de!Metalin kapsama alanından çıkın onu kirletiyorsunuz ne biliim başka bir isim falan bulun bu türe sadece metalciyiz diye dolanmak için Metalin adını kirletmeyin!Tek istediğim bizim bahçemizden çıkın!
  • irossh • 25 Eylül 2004 15:34 • #440164
    ya anlamıyorum ben bu olayı biz mi koyduk adını nu-metal işte.. metalci olmaktan kastınız nedir? şunu bi öğrenebilir miyim??