-
Arkadaşlar, festivale gitmedim ama tv den takip etmeye çalıştım. Sahnede 50 centi gördüm ve gözlerime inanamadım. Binlerce kişi eller havada, büyük bir çoşku, afişler, yazılar, bilmem neler? Nedir bunlar ya, boktan bir müzik için binlerce kişi 50 centi izlemeye gelmiş. Anladım ki, biz adam olmayız. Anladım ki, bu millet müzikten anlamıyor. Anladım ki, bu ülkede rock ı rock gibi yapan adamlar çıkmaz. İşte bu yüzdendir ki, mtv ve benzeri gibi tvler türeyecek salak programlar yapılacak. Rock 1 dinleniyorsa pop, elektronik müzik 10 kere dinlenecek. Festivalin adı rock olsa bile elektronik müzik yapan, hip hop yapan gruplar katılacak. Rock müzik, rock/pop olarak evrime uğrayacak. Talep ile arz 'X' in tam ortasında buluşuyor ve bunlar oluşuyor. Yani, biz kıçımızı yırtsak da seneye aynı görüntüler sergilenecek...
-
zaten bütün herşey halkımızın bu vurdumduymazlığından kaynaklanmıyor mu??? ne deseler"he" diyoruz...
-
Festivalin organizatörü diyor ki:
"Biz rock festivali yaptığımızı iddia etmiyoruz. Her tarzdan müzik var bu festivalde. Hem RadioHead musaitti de biz mi getirmedik"
Yani adamları eleştirmek gereksiz. Bence isim seçiminde yanlışlık var. "rockn coke" demek yanlış. ben rock festivali yapıyorum deselerdi o zaman sonuna kadar eleştirmekte haklıyız.
-
yaa bende tvden izledim neydi o yaa...hiçbir grupta bu kadar coşmadı millet...rasmus,ash,the orb,ıggy,kurban,ozz filan vardı aslında biraz idare edebilirdi belki ama 50 centteki görüntüleri gördükten sonra kararımı değiştirdim...doğru adamlar biz müzik festivali yapıyoruz diyorlar da o zaman adı niye roc n coke?rock n music filan desinler...hem daha orjinal olur...yaa bir de neydi o 50 centin havası ıyyy miğdem bulandı resmen bi el bilmem neresinde orta parmak havada..adam gazı aldı soyundukça soyundu...o üstünü çıkardıkça benim miğdem kalktı...salacaktın arkasına azgın bi boğa sürüsü o kıçındaki havlusunun üstüne böyle agghhh....bu arada özlem tekin yani ozz da fena değildi bence...müzikleri filan sertleşmiş bayağı benim hoşuma gitti...rasmusunda canlı performansının çok iyi olduğunu filan duymuştum gerçi çok göstermediler ama onlarınkide güzeldi bence..lauri kendinden geçiyodu resmen...
-
onu bunu bırakın...millet 50 cent dinlemeye gitmiş olabilir...ama 50 cent sahnedeyken ona tempo tutan tipleri görünce adeta beynimden vurulmuşa döndüm..çocuğun kafa kırmızı mohikan yanları kazıtmış falan ortaları dikmiş..sen gerizekalı kalk 50 cent de tempo tut..e yuh yani!!hani şöyle bol pantolon giymiş,boynuna metrelerce zincir dolamış tipler olsaydı adet yerini buldu der,sesimide çıkarmazdım..
-
Belkide punk özentisi hip topçudur nerden biliyon :)
-
ben özentinin gözünden anlarım..:)herifte hiç özenti tipi yoktu..
-
yanlış yazmışım:/
yaa yukarıdaki mesajımda roc n music yazmışım..müzik n coke demek istemiştim..kusura bakmayın yaww..arasıra oluyo böyle sinirden olsa gerek....:)
-
yanlış yazmışım:/
olmaz olsun böyle festival...50 centin taaa...O organizasyona rock ibaresi koyan zihniyetin ben ta.....50 centi izleyip te tempo tutanın ben taa....ne diyeyim daha...uyuz oldum
-
ahahhahahha millet delirmiş ben festivaldeydim 50 cent esnasında rüzgardan uçan çadırı topluyordum gerçi ama izleyebildiğim kadarıyla insanlar eğlendi ve bence başarılı bir olaydı sonuçta insanlar eğlenmeye geliyorlar... hem niye 50 cent suçlanıyor ki ben yıllardır rock dinliyorum ama alternatif sahneye de çok takıldım ve gayet başarılı müzikten ritm den anlayan dj ler geldi niye bu kadar dar görüşlü olunuyor ki! yani isim e felan takmayın arkadaşlar sonuçta bu bir festival ve insanlar eğleniyorlar rock istanbulda da ceza çıktı sonuçta bence gayet doal hem bu sahiplenmecilik olur illa herşey rock olucak diye bir şey yok! ha diyorsanız ki nie ROCK'N COKE O zaman ağırlık rock olduğu içindir... bence herkes eğlensin offf süperdi ya 2 kere gittim mustafa sandal bile çıksa gene giderim...:) puhgahahhaha