Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock'n Coke ve 50 Cent..!

• Winded • 23 Ağustos 2004 23:34 • #437637
    Ben de festivaldeydim, 50 centin festivalde yer alması millete niye battı anlamıyorum aynı festivalde kurbanda vardı kargoda, hatta
    özlem tekinde vardı ve bi hayli metaldi..İster iggy olsun ister 50 cent insanlar konserde biralarını içtikten sonra istedikleri müzikte
    çoşma özgürlüğüne sahiptir:) Punklar da hip hopçularda farklı türde müziklerden hoşlanabilirler bunu sınırlayan bi yasa yoktur.
    Odun kafa olmayalım derim, odun kafalar yaratıcılıktan yoksun oldukları için din gibi taparlar tarzlara..
  • ozge • 23 Ağustos 2004 23:52 • #437640
    ben mesela hem björk hemde şebnem ferah dinliyorum. aralarında fazla fark yok ama yinede birbirlerinin aynısı değiller.

nedir şu tarz meselesi anlamıyorum?
  • divinemusic • 24 Ağustos 2004 07:48 • #437648
    Winded, bana sadece şunun açıklamasını yapmanı istiyorum. Adı rock olan bir festivalde 50 cent in ne işi var?
  • ScarFace • 24 Ağustos 2004 10:44 • #437652
    bence yapamayacak o açıklamayı divine ve şunu diyecek müzik evrenseldir..kimsenin 50 cent niye geldi,niye izliyorsunuz dediği yok.Rock festivalinde ne işi var sorun o.Eğer bunu ayırt edemiyorsan odun kafalılık işte budur.
  • chazy_chazzz • 24 Ağustos 2004 11:51 • #437662
    50 cent

bencede yaa boşuna cevap bekleme sen..yani mantıklı bir şeyler gelmez:)...şimdi gene müzik evbrenseldir kimsenin zevkine karışasmayız muhabbetleri dönecek....ya 50 centi sevebilirsiniz ona sözümüz yok(yani en azından yazmam buraya:) ama rock festivalinde ne işi var..ve o kadar millet rock başlığı altında o adamı dinleyip kendilerinden geçmeye utanmıyorlar mı??? 2 dk önce rasmusta coşian adamlar 50 centede aynı ilgiyi gösteriyor...
  • PhoenixRising • 24 Ağustos 2004 13:39 • #437672
    50 cent

bu tartismada savunulabilir tek sey scarface in dedigidir yani rock festivali diyip 50cent in cikmasi ama

2 dk önce rasmusta coşian adamlar 50 centede aynı ilgiyi gösteriyor...

gibi yorum yapan insanlar kimin ne dinleyecegine karar verme hakkini kendilerinde nasil buluyorlar merak ediyorum.

bir de sunu diyim 50cent i turkiye ye getirmek buyuk para ister, o gelene kadar cok daha yakisan bir isim(her ne kadar artik imkansiz olsa da mesela radiohead)getirilebilirdi.
  • chazy_chazzz • 24 Ağustos 2004 16:05 • #437689
    50 cent

yaa benim söylemek istediğim şuydu..yani iyi ya da kötü(tartışılır) rasmus bir rock grubu 50 cent te rap denen o zıkkımı yapıyor..adamlar sanki aynı tarz müziği dinliyormuş gibi ikisinede aynı ilgiyi gösteriyorlar...yaa tabiki kimin ne dinleyeceğine karar veremem ama insanın bi müzik tarzı,müzik zevki olmalı..bu kadar tezat olmamalı bence...yani rock-rap..benimnde söylemek istediğim şey scarface in söylediği şey aslında..yani ona katılıyorum..asıl hata rock adı altında 50 centin sahne alması...ayrıca yetkililer radiohead için onlar geliyordu da biz mi getirmedik demişler..bence radiohead olmasa bile ismi çok duyulmamış gruplarda getirilebilirdi(ama rock grupları.)....yani festival başlı başına saçmalık bence organizasyona lafım yok ama sanatço grup seçimleri berbat.....
  • Katl-iVacib • 24 Ağustos 2004 16:10 • #437690
    50 cent

Ben açıklayayım. 50 cent cenabet kara şoparlarının yerine gerçekten adam gibi müzik yapan bi grubu getirsen organizasyona ilgi okadar büyük olmayacak. Zengin çocukları babalarından parayı kapıp orada harcamayacak... Ben orada bar şefiydim ve gördüğüm manzara karşısında Türk rock gençliğinin ne olduğu fikri kafamda pekişti. Mohikanı dikmiş en sağlam punk benim tribinde takılan lavuklar sittisent cenabetleri çıkınca hemen yo! yo! oldu. Ben böyle bir olay başka yerde göremem. Böyle adamların ta beynine... Tabi varsa! Ha bu arada kara şoparların sahneden fırtına eşliğinde inmesi ise bence ilahi bir işaret ve 2 gün boyunca sıcaktan kıçımızın piştiği bir organizasyonda bir anda böyle bir fırtına kopması ilahi adalettir. Cenabet kara şoparları getirene de müstehaktır :)
  • Ogogo • 24 Ağustos 2004 16:11 • #437691
    50 cent

ben bok böceği şarkısını ve 50centi çok severim ikiside çok iyi yani o derece...
  • chazy_chazzz • 24 Ağustos 2004 16:26 • #437693
    50 cent

yaa hiç sorma katl-i vacib abim yaa neydi o millet..saçlar kazıtılmış mohikan esintili her yanından punk akan adamlar...ben yuhlayacaklar filan dedim..ya da sahneye saldıracaklar diye beklerken adamlar tempo tuttular eşlik ettiler yaaa....utandımm yani resmen ben utandım....alın işte o kadar özentilerden filan bahsetmiştik..ahanda özentinin allahı bunlardır vede bunlardan ala özenti bulunamaz..böyle manzaralarda başka yerde yaşanmaz zaten...görmeyenler tekrarlarını izlesinler lakin bir dahaki roc n coke a kadar hiç bir festivalde böyle millet böyle dandiklik olmaz.....