Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock'n Coke ve 50 Cent..!

• ScarFace • 26 Ağustos 2004 11:38 • #437799
    Bende gitmediğime çok memnunum

ülkemizde dediğin kitle var.hemde azımsanmayacak kadar.Ama kendin diyorsun dostum iş para-pul...kimse bu insanlar bir rock festivalinden ne beklerkler diye sormuyor.Sadece bol-bol reklam yapıp para topluyorlar.Seneye M&M gelirse hiç şaşırmayın.
  • Katl-iVacib • 27 Ağustos 2004 03:57 • #437865
    Ben gittim de gitmeyenler üzülmesin diye yazıyorum...

Bu muhabbet uzar gider ve benim bu muhabbetten çıkardığım tek sonuç Müslüm arkadaşımızın okuma yazma bilmediği ya da okumaya üşendiği (Bu ciddi bir sorun göz tembelliği tedavi ettirilmelidir) Rock'n Coke'ta FOH bardaydım. Adamımı da iyi tanıyayım. Nedir abi senin olayın? Alternatif sahneymiş bilmemneymiş. Kılabırsan git bi kılaba eğlen kardeşim ne meşgul ediyosunuz organizasyonu. Abi M&M kimdir? Bu 40bin concon,tiki,ciksten cesareti aldılar bikere seneye feminem gelirse vallahi şaşırmayacam. Hatta daha bile kötüsü gelebilir (Feminemden kötü ne olabilirse artık). Ana sahneye djleri alırlar bu zihniyetle gidersek, alternatif sahnede de Nihat Doğan kırdın kalbimi adlı güzide eserini okur. Yok abi rocker geçinen yontma bol memlekette ve dikkat edin aramızda da var...
  • BiCocukBekojan • 27 Ağustos 2004 09:38 • #437873
    müziğe sayğı

İyi bir dinleyici müziğe saygı duymalıdır.Sanırım tartışmamız gereken Konu:Rock'n Coke festivalinde 50cent sahne almalı mıdır,almamalı mıdır?
  • ScarFace • 27 Ağustos 2004 10:03 • #437880
    müziğe sayğı

Katl-iVacib çok doğru yazmışsın.bravo.
  • abuzerkadayıf • 27 Ağustos 2004 10:14 • #437882
    yaa o festivale gidipte biraz rock dinleyelim ayağıyla giden kaç kişi vardır ki... adamlar bas bas bağırdılar 50 cent geliyo diye... adam akıllı süper bi grupta yoktu zaten. kurban iyiydi diyor millet. gitmedim festivale ama televizyondan izlediğim kadarıyla millet ne yapsın para verdik bari çoşalım biraz dedi... kurbanda da millet çok fazla değildi... 50 centin çıktığında ise tv den gördüğüm kadarıla millet doldurmuş meydanları... oraya gidenler memnundur herhalde eee 70 milyon verdiler memnun değiliz derlermi hiç... aslında bizim beklediklerimiz veya umduklarımız gelmediğinden kıcık olduk bu festivale. isminde de rock ibaresi olmasıda buna dahil.... aslında özlem tekin tam bu konserin bir özetiydi. özlem metalci değil, ama metalci gibi hareketler sergiliyor. millet metalci değil, onlarda çoşmuyor zaten... (saçma olduya neyse)
  • gizem_cobain • 27 Ağustos 2004 14:13 • #437893
    valla kardeş iyi bi konuya değinmişsin yani bi arkadaşım var o rock n coke için pop n coke demişti.gayet doğru demiş...50 cent falan rezalet bunlar ya nolur arkadaşlar rock ı bööyle ayaklar altına alan şahsiyetlerden uzak duralım ankaradan saygılar
  • Katl-iVacib • 27 Ağustos 2004 17:05 • #437906
    müziğe sayğı

İyi bir dinleyici müziğe saygı duymalıdır.Sanırım tartışmamız gereken Konu:Rock'n Coke festivalinde 50cent sahne almalı mıdır,almamalı mıdır?

Neye saygı duyacam be! Herkes hangi bayrağa hizmet ettiğini bilsin! Kara şoparlar yapar anca öyle rock festivalinde sahneye çıkmayı. Hanginiz gördünü hip hapçı kara şoparların festivalinde bir rock, punk, metal, vs... grubu? Hiphap'ncoke diye festival yapılsa bir rock grubu çıkar mı? çıkmaz! Saygı duymam için saygı kazanılması lazım. 2 dup tıs yapalım, dinleyenler de "aaa nekadar güzel müzik hemen kafamın üstünde dönüp maymunluk yapmalıyım" desin gibi düşünen bir grup sıpa benim saygımı tabiiki kazanamaz. Müziğe saygım sonsuz ama bak belirtiyorum MÜZİĞE! Ritmik gürültüye değil!!! Kafasının üstünde dönüp maymunluk yapanları eğlendiren eziklere değil!!!
  • MeDuSa_62 • 27 Ağustos 2004 23:35 • #437938
    valla ben izleyemedim tatildeydim ama iyi ki izleyemedim diyorum....... o rezillikler ne öyle.... resmen utandım...... 50 cent ....yaff duyunca bilen kötü oluyorum.... arada görüntüleri gördüm....resmen felaket..... rasmus, ozz, kurban, mfö,ash neyse.....ama rebel moves,athena, kargo, fun lovin criminals 50 CENT B.kLARI resmen ağlatıcı.....