-
ben de hiç sevmem bu adamı...
-
gitarda akor basarak caldıgım ilk sarkı haluk leventten askın mapushane oldugu icin kendimden,gitarımdan,tırnaklarımdan utanıyor ve affınıza sıgınıyorum arkadaslar..;;
lakin kendisini hiç sevmem ayrıca ilk gittigim konser de haluk levent konseriydi..
offfoooofff....
-
ya garadas ben sesinin oktavından bahsetmiyordum ki..sesinin ahengini kaybettiğidi söylemek istediğim..iyide yani parası var diye sacmasapan birşey dinlemek zorundamıyız?..
-
Haluk Levent ve grubu son derece nüanssız müzik yapıyor.Distorsion'ı kökleyip powerchord basıp vokalde de sadece kafa sesi yaparak iyi rock müzik yapılmaz.Müzikte alçalma ve yükselmeler olmalıdır.
Şarkı sözleri ise çoğunluğu duygu sömürüsü daha çok da kırsal kesime hitaben.
Bana göre Türkiyedeki rock müziği ve anadolu pop-rock'ı katledenlerin başı olarak tarihe geçecektir.Dikkat ederseniz Haluk Levent 1994'te çıktıktan sonra Murat Göğebakan,Kıraç,Murat Kekili,Kim Bunlar,Ali Altay gibi isimler müzik piyasasına girip rock müziğini daha da batırmışlardır.
-
yuh!!!cem karaca yı falanda beğenmezsin sen! rock müziğinin içine ettiğini düşündüğün kişiye tahtını bıraktığını söylüyorduda(kıraç)
bekçiye söyleyin müzikten anlayan adamlar açsın şu forumları...
-
selam arkadaşım
sen ya aşırı doz falan alıyon veya benim tabirimle kendinden geçmişsin herkes kıracın kim olduğunu bilir muhtemelen nü metel dinliyorsun adam gibi şeyler dinlemeye davet ediyorum seni testament judas priest cocophony falan ama bunları bilemeyebilirsin,memlekette okadar rahatsız adam varki eleştirilmesi gereken sen çıkıp eleştirdiğin adamlara bak sen bence son günlerin sağlam bir parçası var onu dinlede eleştir kendine gelirsin şak şuka şaka şuka byee,hiç
gelmedin vede sırf eleştri almak için yaptığını biliyorum bu girişimini ama şunuda düşün müzik dinlemeye yeni başlayan insanlarda var onların bari kafasını bulandırma.
-
Sevgili Gökçen ve Cohen,
Profilimi incelerseniz ne tür müzikler dinlediğimi görürsünüz.Nü metal falan da dinlemiyorum.
Ayrıca ben profesyonel bir müzisyenim.Cem Karacayla da 2000-2001 yılları arası 1 sene çalıştım.Cem Karaca'yı müzikal ve özelinde en iyi tanıyanlardan biri olmakla birlikte Türkiyedeki en geniş Cem Karaca arşivine sahip olanlardan biriyim.(piyasaya çıkmamış kayıtlar,70'li yıllardaki bootleg konser kayıtları,tüm plaklar ve çalıştığı tüm grupların elemanlarının solo çalışmaları dahil olmak üzere)
Şu andada Türkiyenin çok önemli Rock gitaristlerinden biriyle çalışıyorum(reklam yapmıycam).Kıyaslama yaparken lütfen daha önce yazdığım yazıyı da iyi okuyup öyle kıyaslama yapın.Cem Karacayla Kıraç'ı aynı kefeye koymak çok yanlıştır.Kıraç Türkiyenin detone şarkı söyleyen ve arabesk rock yapan şarkıcılarından biridir.
Lütfen eleştri yaparken de ciddi yazılar yazalım.İyi dinlemeler.
-
bravo barış.elbetteki cem karaca ile kıraçı aynı kefeye koyamayız.kıraçın yaptığı benzer türevleri (h.levend,mgöğebakan,kekilli)gibi,onu bunu taklit etmek ve hazıra konmaktır .
aksini de ancak müzikten anlamayan insanlar söyleyebilir.