-
buna en çok pentagram yaklaştı ama sadece türkiye'nin en iyi grubular.Ben daha fazlasını isterim...
-
Simdi bunlar zor isler!Dünya müzik piyasası bizdeki gibi degil.Bizde hersey hatır için yapılyor.Dünyada ise para konusur.Sonucta cok kaliteli bir grup olsan bile yaptıgın isi pazarlıyacaksın.Bunun dagıtımı var reklamı var konseri var varda var!Tabi bunlar buyuk paralar isteyen isler.Tabi birde özgünlük önemli!Türkiye'de kendi müzigini yapan kac grup varki!...
-
gruptan kastin rock muzik grubuysa haklisin da kisisel olarak bir cok turde cok unlu turk muzisyenler vardir. ama uluslararasi alanda populer turk "rock" muzik grubunun olmamasinin bence en onemli sebebi turk toplumunun rock muzige bakisidir.
-
genelde 1 den fazla türk bir araya geldi mi bir şey yapamazlar ondan
-
-
:))
-
neden biliyo musun arkadasım bu:bir yabancıların bize bakış açısından kaynaklanıyor birde türklerdeki yabancı salaklıgından!!aynı muziği yapan aynı kalitedeki muzisyenleri dinlemek yerine yabancısını dinlemek daha cazip geliyo türk gencine!!bence punk ruyasını ınsanara ikinci kez yasatacak bir turk grubu cıksa yabancılar bastacı eder bayılır we harbiden tutulurlar arkdaslar!!!
-
Kramp denen bir türk grubu yıllardır var ve muhteşemler ama çoğu kişi onları tanımıyor bile bu adamlar Amerikada olsaydı bir rolling stones omuşlardı ve bizim özentilerde onları bayıla bayıla dinliyordu. sadece bu örnek bile yeterli sana sonuna kadar katılıyorum mad_madame.
-
alın size türkiye'nin dünyaca ünlü grubu: pentagram ya da diğer adıyla mezar kabul. sizler burnunuzun ucundaki grubu görmüyorsunuz bir de gelmiş burada konuşuyorsunuz.
-
Dünyaca ünlü olmayı hak eden bir çok grup vardır(türkiyede veya herhangi bir ülkede).Fakat tanıtım için dünyanın parası,bağlantılar
vb zorunluluklar var maalesef.Eğer bunlarsız bi başarı sağlamak istiyorsanız o zaman bazı grupların kopyacılığını yapmayacaksınız.Dünya bazı grupların benzerlerini dinlemek istemiyor.
Nirvana çıktığında başta yukarda saydığım şeyler olmadan başarılı oldu,neden?çünkü FARKLIYDILAR...