-
darth maul satanist die posterini indirmeye çalışan insanların yaşadığı bir ülkede. hele hele bu insanalr iktidardaysa nası olsun?
-
neden yok biliyor musunuz????? çünkü yabancılar bizim gencimiz gibi dış ülke özentisi değil. bilmem anlatabildim mi
-
olamaz da...
müzikten anlayanlar dinleyince tatmin olmuyolar..
anlamayanlar dinleyincede o grup özenti oluyo...
boş işler bunlar cevapları yok...
-
bu yazı sekillerini kim degiştiriyor ya.sitede bi mallık var heralde.herkes aynı sitil konusuyo.
-
Var lem hatta adı da "ünlü"
hem de zonguldaklılar
hemşehrilerim bi ara orta doğu ve balkanların en sağlam gurubuydu ama tabi benim yaşıtlar pek göremedi...
ben zonguldaklı olduklarından hatırlıyorum :)
-
dünyaca ünlü bi rock grubu yok ama gurur duyulacak bir klarnetçimiz var. tahmn ettiğinz gibi hüsnü şenlendirici. belki çoğunuz tanımaz işiniz gününüz avrupa. "yabancı müzik dinleyelim de farklı olalım" derken çok sıradan olduğunuzun farkında değilsiniz. hüsnü şenlendiricinin adı türkiyede de duyulmaya başladı. eminim ki en geç 1 yıl sonra hüsnü şenlendirici favoriniz olur yaptığı müziği sevmeseniz bile. çünkü sizler özentisiniz
-
aşağıda özentilik hakkında konu var. tek nedeni özenti olmamız...
adam senden dinleyeceğine gider kendi ülkesinde o müziği yapan adamları dinler abi. sokaktaki her amerikalı adam metal yapabilir. gidip onlar "aa türk metal grubu varmış onu dinleyelim bari" demez...
al bak eurovizyona.. adamların şarkılarında bize özenme var. neden? eğer kendi kültürünü yansıtırsan beğenilirsin.(bu da "özenti olmuşum da ne olmuş" diyenlere cevap olsun)
her zaman kendin ol...