-
haklısın pop müzigi daha cok actım ama rock ında bundan bi farkı yok gibi.bi alay salak grup var,özellikle bi de javu die amele tayfası var ohaaa diye bi şarkı cıkarmıslar yazık yani.cocuk korosu gibi.bu adamlar nelerine güvenip buralara kadar gelebiliyolar ilginç dogrusu.
ayrıca bilinç konusunda haklısın ama bu dogal.henüz yeni sayılırız dinleyici toplum olarak.tabi biz türkler herseye karsı dogustanda bilinçsizis malesef.yavas yavas olacak işallah.
-
arkadaşlar Cem Gönenç i tanıyan varmı aranızda.....???
-
orphaned land gibi gruplar azda olsa arap kültürüne olan önyargıyı azaltsada bu yinede devam ediyor.
Onlar musevi değil miydi be hacı? :)
Birde Türkler grup halinde çalışamaz tezini destekleyen bir söz duydum...Gerçekten hoş:
'Bir Türk 10 Japon'a , 10 Japon 100 Türk'e bedeldir' :))
-
rock müzik türkiyede yeni yer buldu sayılır...gelecekte belki dünyaca ünlü olan bir grubumuz olur.Bence pentegramın dünyaya hitap eden bir bakış açısı var.Başarılı olmalarının nedeni budur...
-
bence dünyaca ünlü bi grubumuzun olabilmesi için çok iyi müsikten öte ülkenizin dünyada hatırı sayılır bi yeri olması gerekir tamam son yıllarda fazlasıyla türkiyenin reklamı var ama türkiye yi hala hindi olarak bilen milyonlarca insan var bir sürü yabancı gruplardan iyi müzik yapan grubumuz var bana göre nedeni bu falan filan ...
-
bence undergroundda gerçekten 1çok ülkeden çok daha iyiyiz ama bizim insanlarımızın %90'nın bilmediği 1 grup ismini dünyaya nasıl duyursun???
-
'Hepsi' var ya arkadaşlar :))))
-
TüRKiye'deki grupların büyük çoğunluğu takLiT bence..e piYAsada iyiye yer yoKKi:DD
-
arkadaşlar şu anda belki yok ama duman ilerde....oda olmadı yazın bu grubun adını ''SODA'' farkındayım büyük konuşuprum ama birgün herkes onları dinlicek bence....
-
darth maul satanist die posterini indirmeye çalışan insanların yaşadığı bir ülkede. hele hele bu insanalr iktidardaysa nası olsun?