-
selamlar
m.v.ö. hakında herşeyi tartışmalıyız diye düşünüyorum
çünkü böyle muhteşem bir grup türkiyede kolay varolmadı
m.v.ö.nün dünü, bugünü ve yarınını yaptıklarını ,yapacaklarını,
düşüncelerimizi yazalım
-
evet mvö severler türkiyenin hatrı en çok sayılması gerktiğini düşündüğüm rock ruhunu benimseyerek kimliğini ortaya koyan ve gerçekten işini iyi yaptığını düşündüğüm ve rock ın sadece sallamak ve gümbürdetmek manasında olmadığını rockın aynı zamanda insanlarımıza üstü kapalı gerçeklerin tozunu atmada artı cila atmada kullanılabilecek en sağlam araç olduğunu gösterdi
-
m.ö.v hakkında neler söyleyebilirim diye düşündüm ve sadece şuna kanaat gerdim..son albümleriyle kendilerini aştılar..ama daha geniş kitlelere seslenebilmeleri için daha çalışmalılar..grubun çok iyi bir uyumu var..şarkı sözleride türk gruplarına oranla çok çok iyi..bence ilerde dehşet bir grup izlicez..umarım dağılmaz
-
10 yıldır
dağılmadılar
dağılmıyorlar
ve
dağılmayacaklar...
onlar dünyada çok az sayılacak kadar grubun becerebildiği şeyi becerdiler...
dünyanın yalan söylediğini en anlamlı en iyi müzikle anlattılar...
ve hala şu gruba benziyorlar
sözleri çok anlamsız
piyasa oldu gibi eleştrilerdede bulunanlar var
ilk önce tv ye birbakın bakalım kimse olanları çakmasın duymasın diye nasıl aptal şeyler önümüze sunuluyor ve bizde koyun gibi bunları görmezden gelip kabul ediyoruz ....mvö bunları şarkılarında nasıl anltmış :
canım kardeşim bak senin ellerinde hayatımız
uçan kuştaki güzelliğikaybettik hastayız...
uyan artık uyan
uyan dostum uyan karanlık uykundan ...
daha fazla söze gerek varmı?
-
nef_i +100
alkış...
-
evet kesinlikle katılıyorum belki daha önceden dinlemeyenler sözlerini hemen anlamıyorlar ama mvö çok duyarlı ve çok kaliteli bir gruptur.10 yıldır birbirinden müthiş şarkıları yaratmışlardır,öyle de devam ediceklerine eminim.
-
ne yazsam az kalır mvö için.o kadar iyi müzik yapan,o kadar iyi insanlar ki.10 yıldır sürekli yükselen bi başarı grafiğine sahipler.
ama ilk günkü gibiler.bi daha böyle bi grup gelir mi türkiye ye bilmem.kesinlikle herşeyin en iyisini hakediyolar.başarının meyvelerini geç de olsa toplamaya başladılar.her ne kadar onları balon denilebilecek kitleyle paylaşmak zorunda olsak da!!!hayatıma kattıkları anlam için ve içinde dertlerimi,haykırmak istediklerimi bulduğum şarkıları için onlara ne kadar teşekkür etsem azdır.
müthiş kişiliklerden oluşan,saygılı,sıcak,başarılı,kültürlü ve çoooook düzgün bi grup.
-
m.v.ö gerek şarkı sözleri,gerek melodileriyle cidden çok güzel bi grup.ama yanlış anlamayın da cambaz harbiden de piyasa oldu.rock'ın r'sini bilmeyen insanların sokakta hava atmak maksadıyla söylemesine uyuz oluyorum.
-
bütün yorumlara sonuna kadar katılıyorum.... mor ve ötesi gördükleri ilgiden başı dönmeyen her zaman için aykaları yere basan ve özünü hiç kaybetmemiş bir gruptur ve öyle kalacaklarına da %100 eminim.... en önemlisi de aynı camiadan çoğu kişinin aklı yok paraymış yok eğlenceymiş gibi işlere çalışırken bu adamlar dünya sorunlarına kafa yoruyo ve bunlarla ilgili şarkı sözü yazabiliyolar ve bunu damdan düşer gibi de söylemiyo kapalı anlatımlarla yapıyolar fakat ona rağmen kendilerini ifade etmeyi çok çok iyi başarıyolar..... tabi bi de işin teknik yanı var ama onlar bu konuda da "kendilerini aşmışlar" denebilecek kadar iyiler, hepsi kendi alanlarında harika..... ne diyebilirim ki mvö işte!!:)))))))))
-
fulya_m_o_r sen turkrock.com'daki forumlara da yazıyosun di mi,nick'inden tanıdım:)