-
hmm evet yazıyorum....:)))
-
sadece fulya mı bizi de unutma lütfen(mordiken,nef_i,windsurf23 vs).fulyacım sana katılıyorum.mvö çok farklı ve çok önemli bi grup bizim içinve Türkiye için de.
arkadaşlar "23 akor isteği" başlığına son yazan arkadaş "şarkıyı gönderirseniz akorlarını çıkarırım" demiş.bi el atın nolur,hiç bi yerde yok bu şarkının akorları...
-
pardon mordiken,nef_i ve windsurf23 kardeşler sizi görmeyerek asrın hatasını yapmışım:))bu arada size bi sorum olacak;turkrock.com forumundan bana üyeliği aktivite etmek için herhangi bi mail gelmedi..yazamıyorum foruma böyle afakanlar falan basıyo..oranın forumu da çok eğlenceli..bildiğiniz bi şey varsa yazın ben de yapayım.deli olucam yaa.
(gerçi konuyla alakası yok ama,neyse..;)
-
arkadaş da aynı sorunu yaşadı sanırım yoğunluk var ama onay maili gelicektir.biraz bekle ya da yeniden dene derim ben.
-
evet baya bi yoğunluk var turkrock'ta şimdi baktım mesela dün 40 kişi üye olmuş her gün o civarda kişi üye oluyo e haliyle çok yoğun bekle biraz gelir mutlaka....
-
en sonunda bunun farkında olan insanların olduğu gördüm. Ve çok mutlu oldum. Çünkü M.V.Ö müthiş bir grup ilk albümlerinden bu yana kendilerini acayip değiştirdiler ve geliştirdiler. ses müzik yorum anlam
bu grupta hayat buldu. kim ne desin Türkiye de M.V.Ö den daha iyi ve iddalı bir grup yok ve bu gidişle gelmiyecek.
-
Mor ve Ötesi Onlar Dünyaya Sesleniyorlar ( Tabi Dinleyene)
Ya nası böyle düşünülebilir müzik ruhundan anlayan arkadaşlar M.V.Ö nün sadece aşka değil güncel olaylara şarkılarında hayat verdiniği anlar. ve bu sözlerin anlamsız olması İMKANSIZ! bi daha söyliyim İMKANSIZ! o kadar güzel duygular saklıyor ki M.V.Ö şarkıları sadece derinden ve isteyerek dinleyenler anlayabilirler. müzik budur müzik duymak değil, DİNLEMEKTİR. gerçekten dinleyenler M.V.Ö nün çabasını ve derdini anlayabilirler aynen şöyle;
Bir derdim var artık
tutamam içimde
gitsem nereye kadar
kalsam neye yarar
Hiç anlatamadım
Hiç ANLAMADILAR...
Evet arkadaşlar M.V.Ö çok özel bir grup ve hep öyle kalacak...
Gerçek MVÖ severler onların derdini anlayacaktır.
Umarım bir gün yalanlarla dolu dünya da onlara kulak verip onları yürekten dinler.
-
mvö nün parçaları hayatımda dinlediğim ve dinleyeceğim en güzel parçalar! umarım hep böyle kalırlar, türkiyenin en kaliteli müzik grubu olarak ...
sözleri anlamayanlara da hiç bişi söyleyemiyorum bu sözleri anlayamamak için kendini bi fanusa kapatıp tüm dünyadan habersiz yaşamak gerekiyo! ancak o zaman ''bu adamlar ne anlatıyo yaa hiç bişi anlamadım'' diyebilirler!!!!!
-
Evet kesinlikle öyle. Mor ve Ötesi hep bir numaraaa!!!
-
belki bir numara değiller henüz ama gerçekten çok başarılılar.takdir edilesi bir grup ve iyi yükseliyorlar.