-
ithaf...
bence mvö kötü bir grup degil ama hayranlarının 4te biri özenti... arkadaslar yanlıs anlamayın size bir lafım yok belki türkiyedeki sayılı gercek mvö fanlarıdan birisinizdir ama mvö fanlarında özenti cok..
ama.. mvö nin türkiyenin 1 nolu rock grubu olması imkansız.. ve alakasız.. Türkiyede pentagram gibi bir efsane var.. ama alternative rock diyorsanız da kurbanın mvö den kat kat daha iyi oldugunu düsünüyorum.. saygılar...
-
ithaf...
tom_deLonge sana sonuna kadar katılıyorum.pentagram zaten başlı başına bi efsane dediğin gibi(cidden iyi ki var pentagram).ama şu an ülkemizdeki en iyi alternatif rock grubu bana göre kesinlikle KURBAN...
-
Mor ve ötesi muhteşem bi grup.Manyak şarkıları var.Özenti dediğimiz dinleyici kitlesi neredeyse her grubun vardır ve maalesef MVÖ'nin de var...bence kurban ve MVÖ bu alemin kralları ikisini de severim valla ve aralarında bi kıyaslama yapamam
-
Mor ve Ötesi Bir numara
Arkadaşlar kurbanmış dumanmış boş şeyler bunlar,
Türkiyede rock gruplarında bir tane gerçek var;
O da Mor ve Ötesinin eşşiz bir grup olduğu ve ! numara oldukları!
-
bence mor ve ötesini diğer gruplaradan ayıran en önemli özelliği sözleri!ben kurbanı da severim ama önce MVÖ...
-
Damat,Tween marka takım elbiseleri giyen,adidas ayakkabılarıyla kumaş pantolonu ilkkez biraraya getiren,
Fanta turnesine çıkıp şimdide savaş ve barıştan bahseden,Faşist bir ülkenin Türkiye uzantısı olan Alman lisesinden mezun elemanlardan oluşan,popülerizm adına her yolu deniyen gerekirse savaşa bile karşı çıkan, Rock `n Coke festivalinden son anda cayan , Barışa Rock`tan kaçan rengarenk bukalemun grubudur.