Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

M.V.Ö. HAKKINDA

• likablegirl • 7 Eylül 2004 12:18 • #438828
    Mor ve Ötesi Onlar Dünyaya Sesleniyorlar ( Tabi Dinleyene)

bence 1 numara oldular bile!!
  • deamUS • 7 Eylül 2004 16:07 • #438845
    Mor ve Ötesi Onlar Dünyaya Sesleniyorlar ( Tabi Dinleyene)

aslında fazla tartışılacak bişi yok MVÖ tek kelimeyle ''dörtdörtlük'' bi grup
  • maviyorum • 7 Eylül 2004 18:33 • #438856
    evet rockın rsini bilmeyen adam bugun sokakta kurbanım bu cambaza diyorsa demeki artık halkımıza rock ruhunu aşılamakta başarılı olabiliyoruz bu bizim ve m.v.ö nün başarısıdır bence sevinmelisin
  • maviyorum • 7 Eylül 2004 18:37 • #438857
    selamlar m.v.ö nün şarkılarındaki sözler bence muhteşem ve dediğin gibi üstü kapalı sözlerde yok bence anlayana anlamak isteyen her türk vatandaşına
    sözümsana fulya mor
  • nef_i • 7 Eylül 2004 18:54 • #438860
    ithaf...

peki bu olayı hiç duydunuzmu ;cambazın harika bir aşk şarkısı olduğunu ve sevgililerin birbirlerine armağan ettiklerini:)))))
    şimdi bile gülüyorum ki ilk duyduğum andaki tepkimi düşünün...

...saw an angel above the sky
    trying to understand why it makes me cry
    the only thing ı'got till yesterday
    was the thought of you babe fading away
    YoU NeVeR kNoW How iT HuRt mE BaBy...

(alper e de sevgiler...)
  • maviyorum • 7 Eylül 2004 19:10 • #438862
    yanılıyosun

rock kültürün çok farklı olduğunu bilmeyen halkımız bir birine cambazı hediye etmesi bence güzel çünkü bu bir gelişmedir sevinmelisin
  • psycho vocelo • 7 Eylül 2004 19:16 • #438863
    ithaf...

evet ya ben duydum sevgililerin cambazı birbirlerine armağan ettiklerini.Ne alakaysa..''sevgilim sen ne habersin ne türksün,seni çok seviyorum hayatım''Böööö..Yukarda benim anlatmak istediğim bi şey de buydu zaten.yani halkımıza rock ruhunun aşılanmasını ben de isterim ama önce sözlerin ne anlama geldiğini anlamaya çabalamaları gerek.bi de bunların çoğu ''ben rockçıyım'' diye geçinen özentiler.cambaz o yüzden piyasa oldu demiştim.çok insan duyunca böyle oluyo ama mvö'yü bilen,gerçekten severek dinleyenler ayrı onlara bi şey demiyorum.
    bu arada fulya_m_o_r ve mordiken sağolun ben onay maili için beklemeye devam ediyorum.ama dayanamazsam tekrar üye olucam.
  • nef_i • 7 Eylül 2004 19:24 • #438865
    ithaf...

psycho .. arkadaşım boşuna bekleme yeniden kaydolmanı öneririm aynı sorunla bende karşılaşmıştım...
  • psycho vocelo • 7 Eylül 2004 19:26 • #438867
    ithaf...

peki o zaman ben şimdi gidip yeniden kayıt olucam..umarım bu sefer mail gelir.
  • fulya_m_o_r • 7 Eylül 2004 22:02 • #438875
    maviyorum arkadaşım benim üstü kapalı sözlerden kastım şudur mesela cambazın ne anlama geldiğini şarkıda açık açık söyleyen bişey yok ancak şarkı sözlerine kulak verilirse televizyondan bahsedildiği anlaşılabilir(o da anlayabilene ya neyse)....... üstü kapalı derken bunu demek istedim.... ki hala anlamını çözememiş bir sürü insan var....