-
Mor ve Ötesi Onlar Dünyaya Sesleniyorlar ( Tabi Dinleyene)
bence 1 numara oldular bile!!
-
Mor ve Ötesi Onlar Dünyaya Sesleniyorlar ( Tabi Dinleyene)
aslında fazla tartışılacak bişi yok MVÖ tek kelimeyle ''dörtdörtlük'' bi grup
-
evet rockın rsini bilmeyen adam bugun sokakta kurbanım bu cambaza diyorsa demeki artık halkımıza rock ruhunu aşılamakta başarılı olabiliyoruz bu bizim ve m.v.ö nün başarısıdır bence sevinmelisin
-
selamlar m.v.ö nün şarkılarındaki sözler bence muhteşem ve dediğin gibi üstü kapalı sözlerde yok bence anlayana anlamak isteyen her türk vatandaşına
sözümsana fulya mor
-
ithaf...
peki bu olayı hiç duydunuzmu ;cambazın harika bir aşk şarkısı olduğunu ve sevgililerin birbirlerine armağan ettiklerini:)))))
şimdi bile gülüyorum ki ilk duyduğum andaki tepkimi düşünün...
...saw an angel above the sky
trying to understand why it makes me cry
the only thing ı'got till yesterday
was the thought of you babe fading away
YoU NeVeR kNoW How iT HuRt mE BaBy...
(alper e de sevgiler...)
-
yanılıyosun
rock kültürün çok farklı olduğunu bilmeyen halkımız bir birine cambazı hediye etmesi bence güzel çünkü bu bir gelişmedir sevinmelisin
-
ithaf...
evet ya ben duydum sevgililerin cambazı birbirlerine armağan ettiklerini.Ne alakaysa..''sevgilim sen ne habersin ne türksün,seni çok seviyorum hayatım''Böööö..Yukarda benim anlatmak istediğim bi şey de buydu zaten.yani halkımıza rock ruhunun aşılanmasını ben de isterim ama önce sözlerin ne anlama geldiğini anlamaya çabalamaları gerek.bi de bunların çoğu ''ben rockçıyım'' diye geçinen özentiler.cambaz o yüzden piyasa oldu demiştim.çok insan duyunca böyle oluyo ama mvö'yü bilen,gerçekten severek dinleyenler ayrı onlara bi şey demiyorum.
bu arada fulya_m_o_r ve mordiken sağolun ben onay maili için beklemeye devam ediyorum.ama dayanamazsam tekrar üye olucam.
-
ithaf...
psycho .. arkadaşım boşuna bekleme yeniden kaydolmanı öneririm aynı sorunla bende karşılaşmıştım...
-
ithaf...
peki o zaman ben şimdi gidip yeniden kayıt olucam..umarım bu sefer mail gelir.
-
maviyorum arkadaşım benim üstü kapalı sözlerden kastım şudur mesela cambazın ne anlama geldiğini şarkıda açık açık söyleyen bişey yok ancak şarkı sözlerine kulak verilirse televizyondan bahsedildiği anlaşılabilir(o da anlayabilene ya neyse)....... üstü kapalı derken bunu demek istedim.... ki hala anlamını çözememiş bir sürü insan var....