-
Grim bir ayıp etmiş ve sen de ona destek oluyorsun gokçen o zaman niye açtın bu forumu madem kimin niye sevmediğini merak etmiyordun ve benim sevdiğimi sevmeyen ölsün mantığına(mantıksızlığına)sahipsin!!Başta da yazmıştım sevmemek özgürlüktür ve çeşitli sebepleri olabilir önemli olan takdir etmeyi bilmektir bunu yapamayan olaya at gözlüğüyle bakıyor demektir ama grim ve sen de bu açıdan pek farklı sayılmazsınız!!
-
dt
taparim nickimdende belli oldugu uzere.. olmazsa olmazlardandir benim icin.. gecenlerde james labrie nin solo albumunu alip dinleme firsati buldum.. ozellikle mike portnoy'un ve petrucci'nin eksikligi hissediliyor. ama super olmus yinede bence. ve myung'in da albumunu dinledim o da baya bi guzel. ama coverlari icin ayni seyleri soyliyemicem.. hayal kirikligina ugradim dogrusu ne yalan soyleyim. (hepsi icin konusmuyorum ozellikle metallica coverlarina pek isinamadim)..esi benzeri olmayan bir progressive grup kimse kotulemesin, camur atmasin.. dinleyin seveceginizden eminim.. bu arada elestiriyorum cunku ben bu grubu elestirebilecek kadar saglam bi alt yapiya sahibim soylemeden gecmeyim dedim :)
-
Olaya yiğidi öldür hakknı ver mantığıyla yaklaşıyorum...
DREAM THEATER üyeleri harika insanlar...
Tam anlamıyla virtiöz...
Petruccinin özenti olduğunu söleyen arkadaşa sesleniyorum...
ŞU AN SANA KABA ETİMLE BAĞIRTA BAĞIRTA GÜLÜYORUM :)))
Özentiliğin tanmını sana kendimce yapayim...
Özentilik;
Gerçekten güzel olan bi şeye hak etmediği aşşağılayıcı laflar sarfetmektir...
Örnek: Metallica ya laf söyleyenler...
Özentilik bir şeyi dinlerken kendini seçici yapmaya çalışamktır...
Örnek: Sadece pür black dinlerim geirisi boş ver diyenler
Özentilik;
OLMADIĞIN BİRİ GİBİ GÖRÜNMEKTİR...
Örnek; Petrucci ye özenti diyenler.. Çünkü onlar hiçbişeyden anlamayıp anlıyor gibi görünler...
SONUÇTA DREAM THEATER SAYGI DUYULMASI GEREKEN GRUP...
TIPKI METALLİCA GİBİ...
SAYGILARIMLA...
-
saygıdan ziyade,uzanamadıın ciğere bk dememek lazım:)
-
1996 yilinda tool 46&2 sarkisini yapti
1999 yilinda dream theater home sarkisini koydu albumune. dinleyin ikisini bir sonra buraya yorum yazmaya devam edin.
-
Dream Theater bir zamanların Alan Parsons Project'i hesabı bir proje gurubu benim gözümde. Yani birinci sınıf müzisyenler tarafından parcalari muhendisce bestelenip kurgulanan bir gurup. Alan Parsons Project'in sırtı daha çok Pink Floyd tarzına yaslaması gibi bu arkadaşlar da Rush tarzına sırtı yaslamışlardır.
Ben severim, sonuçta temiz tasarlanmış muziklerdir; allame-i cihan değildirler. Ama aşk ve nefret uçlarına varan duygularım yok.
-
buraya yorum yapan arkadaşlar beni şaşırttı doğrusu..ister sevsin ister sevmesin farketmez..müzikten anlayan insanların da bu sitede barınmaya devam ettiğini görmek beni sevindirdi..
ayrıca dtye yalnızca aşık olunmuyormuş..ya da nefret edilmiyormuş..bunuda bilahire öğrendim arkadaşlar..teşekkkür ederim herkese..