sevgili cambaz arkadaşlar...şarkılar benziyor ritm olarak aynı olmasa da notalar hemen hemen aynı..fakat ben,illaki bi şarkı çalalım o da nazan'ın beni hatırla'sın olsun dediklerini sanmıyorum..bu bence de bi tesadüften öte olmasa gerek..sonuçta milyonlarca,milyarlarca şarkı var dünyada elbette bi kısırlaşma olması şarkıların birbirine benzemesi olası..niye bunu düşünemiyorsunuz???
ayrıca nazan öncel bence son derece kaliteli bi müzisyen eskiden onun da bir rock geçmişi varmış..çok harika şarkıları olan bir insanDI!!artık ben onun da kısırlaştığına inanıyorum..yaptığı tüm besteler saçma sapan ve hepsi zaten birbirine benziyor..ben açıkçası bu kadar kindar müzisyen arkadaşlarımıza soruyorum siz nesiniz kimsiniz hadi çıkın piyasaya çalıntı olmayan ve hiçbir benzeri olmayan şarkılarınızla da biz de sizi dinleyelim..bekliyoruz...sizin gibi süper yeteneklere ihtiyacımız var..bence bu sadece kıskançlık,gruptaki koordineye ulaşamamışsınız demekki şimdi süper şarkılarınızla sizi dinleyemiyoruz!!!hadi size eyvallah ben bu konu hakkında artık en ufak bir laf söylemem çünkü herkes kendini bişey sanıyor!!!bu tür insanlarla muhattap olmak diyalog kurmak en önemlisi tartışmak çok zor ve neredeyse imkansızdır...
diyecek söz bulamıyorum cambaz Mor ve Ötesinin ne beste ne söz çalıntıdır zaten Mor ve Ötesi bunu yapacak bir gurup değildir.kafadan atmak kolay oluyor sanırım yakında biri daha çıkar bir derdim var değilmiş falan der.düşünün az ya