-
Bence Iron Maiden,Judas Priest,W.A.S.P.,Kiss,Whitesnake gibi gruplar duruken yanlarına Megadeth'i koymak ne bileyim acaip bir şey.
-
bence gwar...
hürmetler...
-
yazımı bir daha oku andresson,megadeth'i farklı açıdan koydum oraya.
-
Bi çok saygın gruptan sonra çıkmış olmasına rağmen Metallica metalin ufak bir tekelden çıkıp Dünya'nın dinlemesini sağlamıştır yaptığı ilk 4-5 albüm EP ve demolarla...
-
yonca evcimiktir ehueheu
-
Deep Purple, LEd Zepplin gibi guruplar Heavy Metal'in ortaya çıkmasına dolaylı yoldan yardımcı olmuş, müzik namına çok işler yapmış, bir çok grubun ilham kaynağıda olmuştur fakat HEAVY METAL YAPMIYORLAR...
Heavy Metalin gerçek temsilcisini bilemiyceğim fakat bence Iron Maiden, Manowar, Skid Row olabilir...
-
Leprosy'e kesinlikle katılıyorum.. Buna Black Sabathı da ekleyebiliriz ama
Metallica, Megadeth, Judas Priest bunlar Thrash/Speed metal örnekleri, heavy değil..
-
latif doğan birde kahtalı mıçı...
-
yaw o kadar grup var neden metallica yok ya!!!!!!!
metallica ya olan bu kin nefret nereden geliyor ya? özellikle ben bu sitede görüyorum. yoksa en çok dinlenen heavy metal grubu olmasından mı?
şubat ta yeni albüm çalışmaları başlıyor. o zaman da göreceğiz en çok dinlenen ve heavy metal in en iyi temsilcisi olan grubu...
tamam sizin dinlediklerinizin hemen hepsini ben dinliyorum. ama metallica bu gruplardan ayrılır yapmayın arkadaşlar. tamam black sabbath felan eski gruplar iyi dir ama biz şu ana bakıyoruz.
black sabbath ın ilk çıktığı zamanlar metallica varmıydı? yoktu. olsaydı ne olurdu? bence onlardan daha iyi olurdu.. daha fazla konuşmak istemiyorum. konuşursam site göçer möçer allah korusun. yani bu sayfalar yetmez...
-
led zeppelin, deep purple ve black sabbath heavy metali doğuran üç efsaneydi,metallicada bu mirası çok iyi taşıdı (son albümü saymazsak)...