-
bir dakika,Megadeth mi çalıntı şarkı yapıyor??
-
hehehehe... bu iyidi iste! Ben tam heavy olmasada SLAYER derim! Düsünsenize groupie olay1n1 hala sürdüren nadir gruplardan! Kac yasina geldiler!
-
Bence dünyanın gelmiş geçmiş en iyi grubu olan BLACK SABBATHtır.metallica falan dünkü çocuktur.BLACK SABBATH babadır,en büyüktür.
-
Popüler olana duyulan bu kin nereden geliyor anlamış değilim.Neredeyse herkes metallicayı dinler dinler sonra da bok atar.Heavy Metalin en önemli temsilcisi kimine göre metallica da olabilir.popüler olması değerini düşürmez.heavy metalin efsane grubu ve en önemli temsilcilerinden birisi şüphesiz metallicadır!!!!
-
bende sana katiliyoruym dostum hatta popüler olmalari onlarin yaptigi müzigin kalitesinden gelmekte ama bi gercek daha var artik metallica da ne yaptigini bilmiyor :)))) eger ilk 3 kasedine bakarsak heawy metalin temsilcisi diyebiliriz aksini düsünende yok sanirim.
-
Saxon İron Maiden ve Judas Priests...!
-
ankebut arkadaşımı destekliyorum.abi bende ayıla bayıla dinledim zamanında ama nankörüz işte unutuyoruz gidiyoruz geçmişte heriflerden aldıklarımızı....def leppard dinleyen varsa bişeler yazsın inanamıyorum böyle bi grubu çok az kişinin bilmesini.
-
haluk levent toe man ibraham tatlıses oooff aman nalan yanisen değilsin kendini bilmez bir takım insanlar ortada dolasıyor rockçıyım diye. bariz bir orneği toe man :( ...
-
vaLLa bana göre heavy metaL de IRON MAIDEN in üzerine tanımam...
ben bu kadar söylüyorum.. heLe o dave yok mu adam hiç takmadan boru gibi soLoLar atıyo ya yok böyLe bişey :)