-
İron maiden ve black sabbath. öncü olarak ise dio
-
METALLICA
-
CAN DÜNDAR!!!!!!!
-
abi nedir bu metallica düşmanlıgı yaa? 6 senedir müzik piyasasındayım ayrıca bende elektro çalıyorum ama her kimle tanıştıysam ne okuduysam hepsinde metallica yı begenmeyen tipler var ozaman bu gurup nasıl en çok dinlenen gurup oluyor anlamıyorum. adamların sounduna benzeyen başka bir sound yok ayrıca o kadar gurup dinledim ama hiç biri metallica gibi arpej yazamıyo yalan mı
bugün arabesk dinleyen adamlar bile metallicadan birkaç şarkı biliyo. bütün herkes metallicayı kötülüyosa kim dinliyo ve nasıl tirajları artıyo çok merak ediyorum. bence kendini bilmezin biri çıkıp 'bu gurup bok gibi'demiş herkeste ona uymuş sürü psikolojisi bence. bence adamlar idol ve bi çok konuda rakipsiz. yani bu konuda o kadardoluyum ki 30 sayfa yazabilirim ama neyse kapışmak isteyen varsa ben burdayım...
-
Arkadaslar Metallica thrash yaparken alemin kralıydı sonra load ve reloadla rock yaptılar ve rockta alemin kralı oldular..
bi tek st.anger bok gibiydi saçma sapan bi hardcore albümüydü ve yukarıdaki arkadasımız gibi bu albümü sert bulan ve kaç yıllık müzik türünü sadece metallicayla özleştirenler oldugu sürece metallicaya olan kin bitmez..
Megadeth de çok saglam gruptur ama metallicayı yumuşayıp piyasa olmakla suçlayanlar lütfen megadethin risk albümünü dinlesinler..O reload dan daha kötü..
Nese soruya verilecek cevaplar cok fazla cünkü göreceli bir kavram ve her grubun zamanı vardı..
ama ben yinede tercihimi thrash yapan gruplardan kullanırdım..
-
black sabbath heavy metal grubu ise,o dur heralde.çünkü herkeze ilham verebilmiş bir MÜZİK grubudur.
-
darth revan arkadaşım metallicanın st anger albümünü çıkarmasıyla bence metallica öldü çünkü ben onların eski hallerini seviyorum haklısın load reload rock oldu ama çok saqğlamdı bence ayrıca kaç yıllık olan dediğin speed trsh'in öncülüğünü metallica yapmıştır bunu bütün literatürler söyler tamam mı canım benim
-
darth revan sadece risk'i gösterebilirsiniz. onda da bilgisayar çok kullanıldığı için,cryptic writings-the world needs a hero-youthanasia falan mükemmeldir,eskileri söylemiyorum bile,ve son albüm the system has failed,metallica megadeth kıyaslayanlar bir düşünmeli,megadeth kusursuzdur.
-
eğer çalıntı şarkı yapanlar kusursuzsa teoman ve haluk levent dünyanın bir numarasıdır...
-
Led ZepPELİN'dir bence! Sen ne dersin?