Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Halukçular Burayaa...

• dEppİŞikK • 23 Aralık 2004 13:23 • #445727
    bir döndü pir dödü eleman...
    10 albüm yaptı hala bu kadar ilgi...
    helal olsun
  • düşyılmaz • 23 Aralık 2004 13:48 • #445730
    ona degil,onu dinleyenlere helal.. aslinda hep de ayni insanlar degil, gitar calan adamin nothing else matters i calam istegi gibi, calar bir vakit, ugrasir , becerir, sonra o kadarda çalmaz....
    haluk bu kadar basittir iste.. 10 albüm yapti ama, albüm demeye dilimde vamiyor coguna ama, en fazla 3 albümü adam gibidir..
    onun kendisi oldugu bir zaman vardir, o da arkadas albümü vakitleridir.. gerisi esnasinda gökovalarda , pamukkaleler, göktepelerde, atatürkte degil... bankalar, tvler, ve uzun saçli adigüzellerledir..
  • düşyılmaz • 23 Aralık 2004 13:48 • #445731
    ona degil,onu dinleyenlere helal.. aslinda hep de ayni insanlar degil, gitar calan adamin nothing else matters i calam istegi gibi, calar bir vakit, ugrasir , becerir, sonra o kadarda çalmaz....
    haluk bu kadar basittir iste.. 10 albüm yapti ama, albüm demeye dilimde vamiyor coguna ama, en fazla 3 albümü adam gibidir..
    onun kendisi oldugu bir zaman vardir, o da arkadas albümü vakitleridir.. gerisi esnasinda gökovalarda , pamukkaleler, göktepelerde, atatürkte degil... bankalar, tvler, ve uzun saçli adigüzellerledir..
  • Single_FACTOR • 23 Aralık 2004 16:23 • #445734
    yeter artık açmayın Haluk levent le ilgili forum.
    Tam bitti derken gene hortlatıyorsunuz. sonra işler, kürt sorununa vatan millet olayına dönüşüyor.
  • pUnKeR • 23 Aralık 2004 19:34 • #445743
    hadi depişik sen bir an önce yol al. anca gidersin..
  • dEppİŞikK • 24 Aralık 2004 11:14 • #445764
    ne demek ki bu şimdi

hakkaten istemezseniz açmayız forum falan...
    ne artislik yapıyosunuz???
  • KerryKing • 24 Aralık 2004 15:02 • #445770
    ne demek ki bu şimdi

Sizin gibi zihniyetlere bir tane link vericem, ayrıca aptal aptal önyargısı olanlar haluk başlıklarına cevap vermesin. Herkes istediği konuyu açmakta özgürdür.
    http://www.turkrock.com/article639.html
    öncelikle şu linki bi ziyaret edin ve bütün yazıyı bir okuyun, belki saçma zihniyetiniz değişir.
    Haluk Levent ile ilgili bir başka yazımı da aşağıya kopyaladım, bu adamı savunduğumdan, çok sevdiğimden de değil, sadece albümlerinin kaliteli olduğunu açıklamaya ve her adama saçma sapan önyargı yaratmamanız için yazıyorum bilhassa, bu Haluk olur v.s. olur, neyse yazıya gelelim:
    ----------------------------------------------------
    Haluk Levent'e lanet yağdıracağınıza önce bir araştırın be!
    Müthiş ön yargılar yine ön planda.Hangi biriniz merak edip de açtınız albümlerinin kapağını çalıştığı müzisyenleri.
    Birkaç albümünde Nurhat Şensesli gibi Dünya klasında bir bass gitarist ile çalışmıştır,yine aynı şekilde elektro gitarda bir virtüöz olan Serdar Öztop'la çalışmıştır,Arbak Dal,Alen Konakoğlu,Gökçe Dayanç gibi çok iyi davulcularla çalışmıştır.Türkiye şartlarında çok iyi bir gitarist olan Bulutsuzluk Özlemi'nin eski gitaristi Akın Eldes de süper sololarla kendisiyle bir albümde çalışmış,farkını koymuştur.Bunların arasında kendi solo albümleri olan kral gitaristler var,misal Akın ve Serdar.Eskilerden gitarist olan pek adı duyulmayan ama Avrupa'nın iyi gitaristlerinden olan zamanında Barış Manço ile de çalışmış Mustafa Kos ile son albümde güzel eserler vermiştir.Albümlerine yardımcı back vokallerde,Aslı,Şebnem Ferah çok daha önemlisi Özkan Uğur kendisine yardımcı olmuş dosthane şekilde albümlerde çalışmayı kabul etmiştir hemen hepsi çok kaliteli eserler vermişlerdir.
    Şimdi de kalkmış burada müthiş ve engin bilgilerinizle ahkam kesiyorsunuz,neymiş bakalım vasat olan açıklayın bakalım,kötü müzik mi yapılıyormuş?zaten bıraksak müziği kurtaracaksınız ya neyse...
    Kendisine çok ilgim olmasa da verilen eserlere,çalışılan müzisyenlere saygı duyarım.
    Bundan sonra araştırıp da forumlara mesaj atarsanız daha iyi olacağına inanıyorum.
    Saygılar...
    --------------------------------------------------------------
    Bari saygınız yok, çalıştığı müzisyenlere saygınız olsun, hep bir numara adamlar, zirveye oynayan kaliteli adamlar, sizler için sürekli sert tonlar gerekli tabi...
    O dinlediğiniz gerizekalı metal gruplarının çoğundan kaliteli parçalar vardır bu adamın yapıtlarında ayrıca insanları da kendi kafanıza göre yönlendiremezsiniz, ezik metalci muhabbeti yapmayında artık müziğin kalitesini tartmaya bakın, saçma sapan konuşacağınıza önce biraz okuyun, araştırın, boş metalci zihniyetiyle yaklaşmayın müziğe, herşey illa çok sert olmalı değil mi?
    verdiğim linkin tamamını umarım okursunuz, okumasanızda canınız sağolsun, sırf Haluk Levent'e değil, kaliteli yapıtı olan başka insanlara da bu şekilde tavır alınsa ben yine karşınızdayım, bu da böyle bilinsin, neyse müzik ruhun gıdasıdır diyelim kapatalım.
    Saygılar...
  • ScarFace • 24 Aralık 2004 17:21 • #445773
    ne demek ki bu şimdi

sen kendin demişsin işte....Haluk Levent'i meşhur yapan ne şarkıları ne sesi nede fiziği(!) dir....Alen in davulları,nurhat'ın basları,serdar'ın soloları bu hale getirmiştir onu...Ne Serdar Öztop ne de Nurhat Şensesli ne de Alen Konakoğlu toplasan en fazla 20 konsere çıkmışlardır Onunla..O da para için yoksa Aman Halukla çalayım karizma yapayım diye değil.O adamın benim dinlediğim Metal gruplarından bir tanesinin şarkısını çalabilecek,yaratabilecek,söyleyebilecek bir kapasitesi yoktur.Arkadaşımın barında sahne aldı ve her akşam çek-senet mafyası dadandı oraya borcunu öde diye.Adam naylon faturacılıktan bile yargılandı.152000000054598787 tane konser verse ne olur hepsini hayır adı altında piyasa olmak için yaptı...Rock müzik falanda yaptığı yoktur.Her gitarı,bası,davulu olan rock yapabilseydi.......Televolelere,magazin programlarına karşıyım diye bassssss bassssss bağırdı çıktı pazar keyfini sundu.TÜkürdüğünü de yaladı...Nese yeter bu kadar.Bu adama çok bile bu kadar yazmak.!!!!!!!
  • KerryKing • 24 Aralık 2004 19:48 • #445776
    ne demek ki bu şimdi

iyi de çek senet mafyası seni niye ilgilendiriyor, bırakta Haluk düşünsün onu, albümlerde çalan insanlar çok kaliteli, ben ondan bahsediyorum, albümlere bok atmayın, çok kral parçalar var, bari onu inkar etmeyin, hadi Haluk'u geçtim, Serdar'a, Alen'e, Akın'a, Nurhat'a saygı gösterin,albümler beş para etmez demeyin, demek istediğim bu, insanın kişiliğinden önce bi müziğin kalitesine bakın, sanıyorsunuz ki albüm yapmak kolay...Ayrıca ben gruplardan bahsederken Haluk'tan bahsetmedim çalıştığı adamlardan bahsettim ve yaptıklarının kaliteli olduklarından bahsettim, yanlış anlaşılmasın, çarpıtılmasın.
  • hardquake • 24 Aralık 2004 21:33 • #445781
    haluk kim!!!

Bu halukta kim ya ben tanımıyorum neyse tanıtmaya çalışıyorsunuz ama...