-
haluk kim!!!
tamam dostum ne demek istediğimi anlamışın, son albüm beş para etmez bende bunu kabul ediyorum, ama sekiz albümünün hatrı var allah için, haluk levent açısıyla değil de müzik açısından baksın istiyorum insanlar, şu önyargıları bırakıpta müzik kalitesini tartmalarını istiyorum, daha yapıcı eleştiriler yapmalarını istiyorum, boş konuşup atıp tutmalarını değil, amacım sadece bundan ibaret.
-
haluk kim!!!
bence insan önce bi ben kimim demeli demi sonra o kim filan olurt yıane şu gereksiz yerlerdeki ünlem işaretleride çok mal duruyo .)
-
haluk kim!!!
haluğun arkasında çalan müzisyenlerin kalitesinden bahsetmişsiniz bu haluğun kalitesini ortaya koymaz.çünkü volkan öktem,iskender paydaş,alen ve yukarıda isimlerinisaydığınız bütün müzik adamları piyasadaki F*ckin popçulara çalışıyorlar zaten; yıldız tilbe, teoman, edip akbayram mirkelam,tarkan vs... parayı bassan sana da çalarlar ne var ki bunda?
-
haluk kim!!!
sevemedim bir türlü
-
haluk kim!!!
gerekli bilgi(!): evlenmiş...
-
haluk kim!!!
bir ropörtajında şöyle demiş ben prezervatif kullanıyorum herkese tavsiye ederim
-
özür dilerim
beyler bu forumu açtığım için kusura bakmayın
ben 10 albüm yaptı hala satıyo falan dedim siz bayaa coşmuşsunuz birbirinizi falan kırmışsınız
hatta bana yürü işine diyen bile oldu
kusura bakmayın bu kadar seviyesizleşebilineceğini düşünemedim
özür dilerim herkesten...
-
özür dilerim
bir kere deppisik haluk türk olmasaydi eminim boyle olmazd, birde haluk boyle haluk olmasaydi:)
bu civarda kimse turk müzigi sevmez, istemez dinlemez..
valla ben buna kanaat getirdim..
varsa yoksa opet yok iced earth bilmem rotting christ.. falan filan..
yalansa söyleyin.. söyleyin ama, su sayd1g1m gruplara yenisini eklemeyin, o is uzun surer cunku (!)
-
haluk kim!!!
töbe töbe töbe
-
özür dilerim
doğru demişin, şöyle bir mantık var insanlarda, Türk yapamaz abicim, yapar öyle bir yapar ki şaşırırsınız, bu ülkede piyasaya yapmaya itilen o kadar iyi müzisyenler var ki, izleseniz, dinleseniz, şaşarsınız, tabi ama nerde yurdum insanında Türk müzisyenine saygı...