Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Halukçular Burayaa...

• düşyılmaz • 25 Aralık 2004 15:28 • #445796
    haluk kim!!!

essege sormuslar baban kim diye? dayim karsiki koyun katiri demis..
    haluk leven yekpare salak tir. arastima meseleside degil kocum! tum albumleri mevcut, muzige onunla basladim ben! ama bir zaman sonra yetmez haluk lavent adam! hal yetiyorsa sende de mesel var demketir..
    hangi muzisyeni devamlidir bu adamin?? biraktilar herseferinde, simdi kim var yaninda, zibidi bir gitarist! iyi calmasi ne farkeder, önünde kiz birikince iyi calmaya baslamasi, 5para etmediginin yegane gostergesidir!
    dedim ya, sende kendine gel, onun savunulacak vakitleri eskidir, art1k savunmaya deger bir seyi kalmamistir. bende savunumustum, ama be kardesim ben daha 7.siniftaydim ozman!! yillaaar gecmis baksana !!
  • düşyılmaz • 25 Aralık 2004 15:33 • #445798
    haluk kim!!!

adam gibi adam olacaksin!! sonra adam gibi müzige kadir olacaksin.! en sonunda, müzigini adamligina katacaksin.. ticaret degil bu! genelev sistemiylede islemz bu is! gitar calmayi bilmeyen adam, elinde gitar, attigi solonu hazzina varirmiscasina sekil yapiyor! müzisyen degildir o, yorumcudur sadece!
    cem karaca öldügünde, gece yarisi haberlerinde cahit berkay ve erkin korayin önünde görecektin onu.. sanatciymis! müzisyenmis!
    petek dinçözden de böyle bahsedilmiyormu?
  • gokcen • 25 Aralık 2004 20:05 • #445814
    haluk kim!!!

1 forum başlığıda benden olcak bu gidişle..
    halukçular nereye?....
  • cc_baran • 25 Aralık 2004 20:10 • #445815
    haluk kim!!!

sevmem,dinlemem,hatta zamanında laf atarken ileri gidip mesajımın silinmesine yol açmıştım ama şunu inkar edemem; toplumsal mesajları ve duyarlılığını göstermesi hoşuma gidiyor. cem karaca ve erkin koray'ı çağrıştıran "tek" özelliği bu.
  • nesya83 • 25 Aralık 2004 20:14 • #445816
    haluk kim!!!

toplumsal mesajları ve duyarlılığını göstermesi hoşuma gidiyor. cem karaca ve erkin koray'ı çağrıştıran "tek" özelliği bu.

protest müzik yaptığını iddia edip aşk şarkıları yaptığınıda ben inkar edemem herhalde..
  • thriller • 25 Aralık 2004 20:21 • #445817
    haluk kim!!!

haluk levent şu TELEVOLEYİ sunan rockçı değilmi.. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • cc_baran • 25 Aralık 2004 20:23 • #445818
    haluk kim!!!

nesya öyle bu onun iddia ettiği bi tarz,kendini o sınıfa dahil ediyor,protest temelinde karşı duruşu barındırır,onunki öyle değil,ama arada yapıyor böyle şeyler,hoşuma giden bu.
  • nesya83 • 25 Aralık 2004 20:30 • #445819
    haluk kim!!!

bende kendini bahsettiği sınıfa dahil etiiğini sandığından beri dinlemekten vazgeçmişim o zaman..
  • KerryKing • 25 Aralık 2004 23:31 • #445821
    haluk kim!!!

bazıları iflah olmaz, nerenizle okudunuz yazılarımı bilemem ama ben haluk levent müzisyendir demedim, gitaristtir de demedim, bir daha dikkatle okuyun isterseniz, ayrıca kendisi ben müzisyenim veya gitaristim de demiyor, tam aksine ritm atan, bir kaç akor basan biriyim diyor, kim gitarist ilan etti ki ben diyor? bir daha yazdırtmayın bana yukarı da yazdıklarımı, ben haluk levent'i değil, albümlerinde çalışmış, çok kaliteli işler yapmış adamlardan bahsediyorum, onların emeklerini savunuyorum. Bu işler böyle koçumlu falan konuşmakla olmaz, ben diyorum ki bari albümlerdeki müziğin kalitesine bok atmayın, çok kaliteli müzisyenler çok harika işler yapmış şunu bi kabullenin be, Haluk umrumda değil, biraz müzik içerikli baksaydınız bu konuya ne demek istediğimi anlardınız, hepinizin ruhunu okumuşum resmen böyle şeyler yazılacağını biliyordum, ben ne yazdım yukarıya? albümlerdeki müzisyenlerden bahsettim ve albümlere bok atmayın dedim, bir debakmışız Halukçu falan ilan edildik, düşünmeden yazı yazmayın buraya, tam okumadan da yazmayın, albümleri de karalamayın, çünkü orada yılların müzisyenlerini de karalamış oluyorsunuz...
    Her ne kadar saygıyla yaklaştıysak da saygısızlık gördük teşekkürler, bundan sonra kimseye saygılarımızı falan iletmeyiz olur biter...
  • düşyılmaz • 26 Aralık 2004 01:50 • #445828
    haluk kim!!!

kerryking cim. arkadasim.. konu halukken yazdigin yazilara haluk disi cevaplar bekliyor olman¿¿¿
    müzisyenleri elbet iyiydi, müzigide bir zaman iyiydi.. kendide..
    ama bugun, su vakitlerde, hiçbirinden eser yok, müzigi, müzisyeni de bitti adamin.. bugunun haluk leventinden acildi konu, geçmi_in haluk levent müzisyenleri mühim desig su raddede.

bende s1k1ld1m ondan, konusmaktan..
    eyvallah