-
özür dilerim
türkler distortiona abanip müz1k yapacak kadar moron degilki, deglizki.. bizde takdir gorende bu.. iliskilerde de oldugu gibi..akustik sevmez karsindaki, bögurceksin, distortiona abancaksin, senden krali yok ozaman.
müziktede boyle, turkiyede..
müzikalite diye bir sey var degilmi..
ne hos bir kavram.. müzikalite yoxunu sarkilar pesinde kosmakta en az okadar hos olmali..
tabi yine , herkesin tuttugu kendine.. ne benden kime ne, nede kimseden bana ne !!
-
özür dilerim
su sözün hakikatten arkasindayim bak..
bir yerde daha yazmistim bubnu gecen buralarda..
''''NO DISTORTION TO COVER YOUR ASS''''
-
özür dilerim
bu civarda kimse turk müzigi sevmez, istemez dinlemez..
bunu neye dayanarak söylüyorsunuz çoooook merak ettim.Ben dinlerim türkçe müzik.Ama müzik yapanı dinlerim.Yapmayanı dinlemem.Olay bu kadar basit.
-
özür dilerim
daha öncer bir suru konu ac1ld1 bununla alakal1, kimin ne dinledigi ni soran konulardada turk c1km1yor
,ayr1ca bunu bir fiiil soyleyende cok.
ahanda buna dayaniyorum..
ne mutlu sana dinliyorsun, tabi bir yerden baslamak gerek en nihayetinde
-
özür dilerim
kimse türk müziği dinlemiyor demek ile kimse türk müziğini sevmez demek arasındaki farkları bi düşün istersen.Tamam bana da sorsan kimi dinlersen diye bende bissürü grup yazarım yabancı..ama bu benim türk müziği sevmediğim anlamına gelmez.Dinlemediğim anlamına hiç gelmez.Birisini eleştirdiğin zaman nedense hemen bu da yabancı grup özentisi aslını inkar eden biri diye ithamlarda bulunulur.Ben müzik dinleyicisi isem eleştri özgürlüğümde vardır.Bunca insan yabancı grupları daha çok biliyorsa bunda benim kabahatim yok.Türk gruplarının yetersizliği vardır...Haluk için dediklerimin sonuna kadar arkasındayım.Yapsın beni beğendirecek bi şey bende çıkayım burada onu savunayım...
-
özür dilerim
ne farki kardesim!? ivivr zivir farklara takilma.. nekadar farkli bunlar birbirinde.
dinlemeyen sevemez, sevmaz. sevmeyen dinlemez..
bos laflar bunlar..
burda bir yigin adam evet oyle, turkce muzik deyince haluk gelir aklina!
gerisi hikaye, yabanci gurupmus!!
kendini bilcek adam
-
özür dilerim
ne farki kardesim!? ivivr zivir farklara takilma.. nekadar farkli bunlar birbirinde.
bos laflar bunlar..
kendini bilcek adam
-
özür dilerim
bos laflar bunlar..
kendini bilcek adam
-
özür dilerim
ben dinledim ama sevmiyorum bu hangi kategoriye giriyor?
garaj 2004ün en iyilerini seçiliyor cırcır vırvıra mesaj atmayı unutma :P
-
özür dilerim
bana bak düsyılmazmısın nesin...bana bidaha kardeşim mardeşim yazma ben senin hiç bi şeyin değilim..bana bişey öğretecek en son adam sensin haddini hududunu bilerek konuş tamam mı....bi şeye takıldığım yok ama takılırsam sonuna kadarda takılırım bilen bilir.!!!!!!!!!!!