-
valla arkadaşlar bu bir araştırma sonucuymuş...Metal müzik yapmak veya dinlemek insanların faşist duygularını ön plana çıkartıyormuş...ben bunu kesinlikle üzerime almıyorum.kimseninde alacağını sanmıyorum ama yinede siz nedersiniz.
-
Savaş karşıtı müzik ne zaman faşistlik oldu?
Geçeceniz bunları
-
Ayıpsın kanki !
Ayıpsın kanki ya! Olmaz mıyız ! Metalciyiz ya, Linkin Park bile dinlese adamı dinden imandan ederler ! Biz faşistiz, fetişistiz, hatta satanistiz bea ! Gomüniz bile olabiliriz yani, o dereceyiz biz. Her şeyiz biz, bizde her türlü potansiyel var. TÖÖÖBE TÖÖÖÖBEeee! Ya ben bu saçmalıkları çıkaran adamlara söyleyecek laf bulamıyorum. Metalci deyince herkes durup bir düşünüyor ne desem de BOK atsam diye !
-
Ayıpsın kanki !
maalesef öyle olduğu sanılıyor ve bunun daha yeni olarak en son can dündar olması lazım öyle bi yazarımız hemde örnek vererek anlatmaya çalışmış onu bulursam buraya weririm ama çok saçma ve salakça bir düşünce yazık bize :)
-
Ayıpsın kanki !
hadi ya can dündarı severim ama oda böyle diyosa pes...
-
Ayıpsın kanki !
can dündar da böyle yapıyorsa bu iş bitmiştir arkadaşlar.....yazarlar da kafayı yemişler...ULAN CAN KAÇ PARAYA YAZDIN BÖYLE BİR YAZIYI..parasız böyle birşeyi yapması imkansız ya bu ne kadar öküzce
-
Ayıpsın kanki !
yüzde yüz katılıyorum abi..harbi satılmıştır ya yapmaması lazımdı.
-
Ayıpsın kanki !
tabi insanın duygularını açığa vurması faşistliktir, satanistliktir,daha ne pislik varsa öyledir yani!!! doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali metal yapanlara sövsün millet! valla yemişim araştırmaları da!
-
Ayıpsın kanki !
millet iyice sapıttı ha!halk medya elele metalcileri boğalım kampanyası düzenleniyo sanki..nedir bu metalci lafına duyulan tepki anlamıs değilim..millette öyle bi önyargı oluşmuş ki bu nası yıkılacak bilmiyorum..berlin duvarı yıkıldı bu tabu yıkılmaz be!
-
Ayıpsın kanki !
çüşşşş!!! bunu diyen faşisttir bence!!!...